Nové leštičky RUPES LHR Mark V

8. října 2024, 16:04

Výrobce RUPES představil nejnovější generaci svých elektrických excentrických leštiček LHR15 (unašeč o průměru 125 mm, výkmit 15 mm) a LHR21 (unašeč o průměru 150 mm, výkmit 21 mm) – Mark V. Nové leštičky vynikají řadou technických inovací zaměřených na zlepšení výkonu a pohodlí a nabízí přesnější a účinnější leštění.

Leštička RUPES LHR Mark V

Klíčovou inovací Mark V je použití kompozitních převodů POLYSYNTHEC™, které nabízejí vynikající odolnost proti opotřebení i v těch nejnáročnějších pracovních podmínkách. Tato ozubená kola jsou lehčí než tradiční kovová a vyžadují méně mazání, čímž zlepšují účinnost motoru a snižují energetické ztráty. Výsledkem je drastické snížení vibrací a hluku, a díky tomu zlepšení pohodlí pracovníka při dlouhodobém používání. Snížení vibrací je zvláště důležité, protože umožňuje obsluze udržovat stabilnější úchop, zlepšuje přesnost pohybů a kvalitu leštění. To také snižuje únavu během dlouhých pracovních činností a zajišťuje konzistentní a profesionální výsledky. Snížení hluku o 47 % ve srovnání s předchozími modely navíc činí pracovní prostředí tišším a příjemnějším a chrání sluch operátora.

Leštičky BigFoot Mark V také představují nové unašeče PrecisionPro, navržené tak, aby zajistily optimální rovnováhu při použití různých kotoučů. Tyto pady mají ochranný pryžový okraj, který zajišťuje větší bezpečnost při leštění složitých povrchů a snižuje riziko náhodného poškození. To umožňuje obsluze pracovat s větší jistotou, a to i na citlivých površích, jako jsou hrany nebo zvláště složité části karoserie. Další pozoruhodnou novinkou je nízké těžiště leštiček Mark V. Snížení o 13 mm ve srovnání s předchozími modely umožňuje bezkonkurenční stabilitu a vynikající ovládání nástroje, zejména ve složitých pracovních situacích. Díky nižšímu těžišti může obsluha manévrovat s leštičkou s větší přesností, a to i při práci na složitých površích nebo složitých detailech.

Leštička RUPES LHR Mark V

RUPES nenabízí jen pokročilé technologické inovace, ale prokazuje svou důvěru v kvalitu a odolnost leštiček Mark V prodlouženou 5letou zárukou. Registrací svého produktu ihned po zakoupení mohou zákazníci využívat komplexní podporu, která pokrývá veškeré výrobní vady a poskytuje dlouhodobou ochranu jejich investice. Tato prodloužená záruka poskytuje nejen větší klid, ale také podtrhuje závazek společnosti RUPES poskytovat vysoce kvalitní produkty, které jsou navrženy tak, aby vydržely.

Importérem výrobce RUPES pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!