Bridgestone je dodavatelem pneumatik pro novou generaci luxusního SUV

25. června 2018, 17:20

Dvě produktové řady prémiových pneumatik Bridgestone byly vybrány pro prvovýbavu BMW X3.

Dvě produktové řady prémiových pneumatik Bridgestone byly vybrány pro prvovýbavu BMW X3Bridgestone vyrábí pneumatiky dvou produktových řad Bridgestone pro prvovýbavu zcela nové, třetí generace modelu BMW X3. Bridgestone dodává v rámci pokračující dlouhodobé spolupráce se společností BMW pneumatiky Alenza 001 a Blizzak v 11 různých rozměrech.

Letní pneumatika Bridgestone Alenza 001 je určena pro BMW X3 s 18“, 19“, 20“ a 21“ koly. Specifické verze modelu X3 budou vybaveny pneumatikami Alenza 001 s technologií run-flat. Pneumatiky Bridgestone Alenza 001 mají speciální konstrukci, která zaručuje precizní ovladatelnost v kombinaci s komfortní jízdou na dálnici na mokrém i suchém povrchu.

Prémiovými pneumatikami Bridgestone Blizzak LM-001 jsou vybavovány vozy BMW X3, prodávané na evropských trzích, na nichž platí povinnost používat zimní pneumatiky ve stanoveném období. Pneumatika Blizzak LM-001 s vynikající trakcí a mimořádnými provozními vlastnostmi na sněhu a rozbředlém sněhu je k dispozici v konvenční verzi nebo s technologií run-flat.

Pneumatiky Blizzak LM-001 budou nabízeny majitelům vozů BMW X3, žijícím v oblastech, jejichž nižší teploty a sezónní provozní podmínky vyžadují pneumatiku, poskytující řidičům svými výkony jistotu v zimním provozu, také jako náhradní pneumatiky, schválené společností BMW.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!