Dębica uvádí na trh zimní novinku Frigo SUV2

5. října 2018, 8:45

Pro potřeby rychle rostoucího trhu SUV uvádí přední polský výrobce pneumatik Dębica na trh pneumatiky Frigo SUV2, cenově výhodné pneumatiky pro všechny zimní jízdní podmínky.

Dębica uvádí na trh Frigo SUV2, nové pneumatiky pro každý rozmar zimního počasí
Dębica Frigo SUV2

Na zasněžených cestách se řidiči mohou těšit z vysoké přilnavosti díky běhounu s vícesměrovým dezénem, optimalizovaným speciálně pro vozidla SUV. Je vybaven vysokým počtem hran a příčných drážek, které se zabodávají do sněhu a poskytují vozu extra přilnavost. Nová široká stopa zase zvětšuje styčnou plochu mezi pneumatikou a vozovkou a přispívá k vysokému brzdnému výkonu na zledovatělém povrchu.

Dezén běhounu pneumatik Dębica Frigo SUV2 ve tvaru písmene V efektivně rozptyluje vodu a poskytuje tak vyšší odolnost vůči aquaplaningu.

V neposlední řadě určuje užitné vlastnosti nových pneumatik konstrukce s nízkým valivým odporem, která snižuje energetické ztráty a snižuje spotřebu vozu.

Piotr Nagalski, marketingový ředitel Dębica v Evropě, řekl: „Když naši inženýři začali pracovat na Dębica Frigo SUV2, záměrně ji navrhli tak, aby nabídla vysokou výkonnost za rozumnou cenu. Řidiči tak dnes mají k dispozici pneumatiky, které excelují za všech zimních jízdních podmínek a jsou přitom ohleduplné k jejich peněžence.”

Pneumatiky Dębica Frigo SUV2 představují zatím poslední rozšíření zimního produktového portfolia značky Debica, které tvoří pneumatiky Frigo 2 a Frigo HP2. Nové pneumatiky budou na trhu v šesti různých rozměrech. Polovina z nich je v prodeji již v říjnu, celkem pět rozměrů bude možné koupit do konce roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!