Hankook Tire a Renault Sport Racing podepsali smlouvu o partnerské spolupráci pro Formuli Eurocup

20. prosince 2018, 9:50

Výrobce pneumatik Hankook a Renault Sport Racing se od nového roku 2019 dohodli na dlouhodobé partnerské spolupráci v rámci „Formule Renault Eurocup“. Hankook se stal exkluzivním dodavatelem závodních pneumatik Ventus Race (F200 Slick / Z217 Rain) na všechny evropské závodní tratě tohoto poháru.

Hankook Tire a Renault Sport Racing podepsali smlouvu pro Formuli Eurocup

Výrobce prémiových pneumatik Hankook a Renault Sport Racing půjdou v novém roce 2019 společně na start závodů Formule Renault Eurocup, které se konají na francouzském závodním okruhu Circuit Paul Ricard. Pořadatel představí společně s novým závodním vozidlem Renault Sport Racing také Hankook Tire jako exkluzivního dodavatele závodních pneumatik pro vozidla, účastnící se závodů Formule Renault Eurocup. Závodů se zúčastní deset různých závodních týmů. Každý závod trvá 30 minut. Na konci sezóny získají cenu nejlepší tři závodní jezdci a závodní tým s nejvyšším počtem dosažených bodů.

Kromě toho mladí talenti soupeří o titul „Top Rookie“. V následující sezóně se všichni nováčci utkají o cenu Hankook Trophy. V závodech o tuto cenu mohou všichni nováčci závodní scény prokázat své umění a v každém závodu vyhrát sadu závodních pneumatik Hankook.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!