Hankook Tire a Rinspeed realizují vizionářský projekt, týkající se konceptu mikroaut

15. března 2019, 12:13

Výrobce pneumatik Hankook a společnost Rinspeed začali spolupracovat na novém projektu „microSNAP“. Jedná se o systém libovolně vyměnitelných podvozků a nástaveb pro mikroauta, který je aktuálně k vidění na letošním mezinárodním veletrhu Automobilsalon v Ženevě.

Hankook pneumatiky pro mikroauta od Rinspeed

Mikroauto tak bude vybaveno vysoce výkonnými pneumatikami Vetus S1 evo v rozměru 195/40 R17. Nový systém mikroaut představuje podvozky a nástavby, které lze mezi sebou libovolně kombinovat do individuálního celku. Výsledkem je flexibilní a udržitelný přepravní systém s vyváženými dopady na životním prostředí.

Nový „microSNAP“ společnosti Rinspeed představuje koncept mikroaut s vyměnitelnými podvozky a nástavbami. Mikroauto má autonomně a rychle přepravovat jak náklad, tak i cestující. Podvozek a karosérie se spojují pro konkrétní účely a dle potřeby je lze zase oddělit.

Letos na jaře byla představena nová pneumatika Ventus S1 evo 3, třetí generaci úspěšné řady Ventus, dodávaná do originální výbavy předních výrobců automobilů po celém světě. Stejně jako předchozí modely, i Ventus S1 evo 3 zaručuje sportovní i bezpečnou jízdu na mokré i suché vozovce. Aktuální přírůstek v sérii pneumatik Ventus, která je mezi spotřebiteli pojmem již od roku 1994, stanovuje nová kritéria. Vývoj aktuálního modelu byl zaměřen především na ochranu životního prostředí a přírodních zdrojů. Bezpečnostní kritéria pneumatiky přitom nebyla zkrácena.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!