Firestone představuje Vanhawk Multiseason, svou první celoroční pneumatiku pro lehké užitkové vozy

18. června 2020, 13:48

Firestone, ikonická značka pneumatik, která proslula svými odolnými a spolehlivými produkty, představila svou historicky první celoroční pneumatiku pro lehké užitkové vozy na evropském trhu s označením Vanhawk Multiseason. Nejnovější pneumatika Firestone pro hospodárný provoz i v zimě poskytuje dobré provozní vlastnosti po celý rok za všech povětrnostních podmínek.

Vanhawk Multiseason je vhodnou pneumatikou pro malé až středně velké vozové parky i soukromé řidiče lehkých užitkových vozů, kteří hledají kvalitní produkt za výhodných podmínek a s maximálními přínosy pro efektivitu podnikání.

Firestone Vanhawk MultiseasonChytrá volba pro firmy a podnikatele

V rámci svého úsilí o vylepšování nabídky odolných pneumatik s výhodným poměrem cena/výkon rozšiřuje Firestone oblíbenou řadu pneumatik Vanhawk o svou první celoroční pneumatiku v tomto segmentu. Pneumatika Vanhawk Multiseason nabízí optimalizovanou hospodárnost, kterou dokládá hodnocení C na informačním štítku EU u většiny rozměrů. Tohoto výsledku bylo dosaženo díky vyvážené tuhosti dezénu, která přispívá k výborným provozním vlastnostem na suchu i k dlouhé životnosti.

Skvělé výkony za každého počasí, po celý rok

Pneumatika Firestone Vanhawk Multiseason kombinuje hospodárnost s připraveností na zimní provoz díky dezénu s optimalizovanými hranami a lamelami. Dobré provozní vlastnosti pneumatiky na sněhu jsou výsledkem rozsáhlých simulací a praktických testů v průběhu celého procesu vývoje. Způsobilost ke zvládání nástrah zimního období potvrzuje i symbol horského štítu a sněhové vločky (3PMSF – 3 Peak Mountain Snow Flake) s označením M+S (Mud + Snow) na bočnici pneumatiky, která tak splňuje legislativní požadavky na zimní provoz v Evropě.

Pneumatika Firestone Vanhawk Multiseason kromě toho obdržela na informačním štítku EU také hodnocení adheze na mokru B. Za vynikající provozní vlastnosti vděčí asymetrickému dezénu s podélnými drážkami, které maximalizují odvádění vody ze stopy. Pneumatika těží rovněž z inovativní technologie nanoselektivního míchání směsi, vylepšující provozní vlastnosti na mokru a sněhu. Tato technologie optimalizuje rozptýlení částic siliky ve směsi Bridgestone Nano Pro-tech.

Skvělé a spolehlivé výkony

Nejnovější člen rodiny Vanhawk byl vyvinut v Evropě a na trh bude ve vybraných rozměrech uveden v říjnu 2020. Další rozměry budou následovat v listopadu 2020. Nová pneumatika Firestone Vanhawk Multiseason pokryje s 19 různými rozměry pro 15“ nebo 16“ kola, včetně tří variant pro vysoké zatížení (10PR), 84 procent trhu, a může být tedy používána pro téměř všechny druhy lehkých užitkových vozů v různých hmotnostních třídách.

Emilio Tiberio, technický a provozní ředitel společnosti Bridgestone EMIA, u příležitosti představení pneumatiky Firestone Vanhawk Multiseason uvedl: „Firestone vždy s hrdostí nabízel pneumatiky s výhodným poměrem ceny a výkonu, které současně poskytují skvělé a spolehlivé provozní vlastnosti. Toho samozřejmě dosahuje i Vanhawk Multiseason, ale k tomu přidává bonus navíc v podobě celoročního provozu dokonce i na sněhu a mokru díky komplexní konstrukci.

Pneumatika s optimalizovanou hospodárností je skvělou volbou pro malé a středně velké vozové parky, které potřebují pneumatiky s dlouhou životností, poskytující skvělé výkony za každého počasí, po celý rok. Firestone Vanhawk Multiseason pomůže našim zákazníkům optimalizovat provozní náklady a maximalizovat efektivitu podnikání po celý rok.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!