AutoBild ohodnotil celoroční pneumatiku Continental jako “příkladnou”

12. října 2020, 13:17

V zářijovém čísle časopisu AutoBild redakční tým ocenil pneumatiku AllSeasonContact od Continentalu nejlepším “příkladným” hodnocením. V srovnávacím testu, do kterého bylo zapojeno 31 dalších výrobků od evropských, amerických a asijských výrobců, se pneumatika umístila na nejvyšší příčce tohoto časopisu. Testeři testovali pneumatiky rozměru 205/55 R 16 na vozidle VW Golf.

AllSeasonContact od ContinentaluCelkově byly celoroční pneumatiky testovány v 16 různých kategoriích na mokré a suché vozovce a na sněhu. “Působivý všestranný specialista, který nabízí špičkové zimní vlastnosti a dobrý poměr cena / výkon,” shrnuli testeři výkon pneumatiky. “Díky velmi dobrým vlastnostem aquaplaningu, precizní odezvě řízení, vysokému počtu kilometrů a valivému odporu šetřícím palivo.”

Design dezénu AllSeasonContact spojuje prvky prémiových letních a zimních pneumatik společnosti Continental, které jsou známé svou bezpečností. Kromě bezpečných jízdních vlastností je konstrukce pneumatiky navržena tak, aby nabízela nejlepší spotřebu ve své třídě. Letos se rozšířila nabídka AllSeasonContact a pneumatika je nyní k dispozici pro širokou škálu automobilů a SUV, od městských automobilů až po luxusní modely.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!