Continental AllSeasonContact byly v testu celoročních pneumatik časopisu AutoBild hodnoceny jako „příkladné“

11. října 2021, 16:03

„Přesvědčivý univerzální talent s dobrou kvalitou pro zimní období, precizní řízení, nejlepší bezpečnostní rezervy při aquaplaningu, příjemně pohodlná jízda, z hlediska paliva úsporný valivý odpor“, tak hodnotí jízdní experti časopisu AutoBild v aktuálním vydání pneumatiky AllSeasonContact.

Bylo testováno 32 celoročních výrobků o rozměru 225/50 R 17 V/W pro sportovní střední třídu na voze BMW řady 3. Kromě pneumatik Continental se jevil jen jeden další model jako skutečný univerzální talent a obdržel nejlepší hodnocení „příkladný“. Dvakrát byla udělena známka „dobré“. Žádný z dalších konkurenčních výrobků se nedostal přes známku „uspokojivé“. Model AllSeasonContact tak potvrzuje velice dobré výsledky z uplynulého roku v rozměru 205/55 R 16 (vydání 39/2020).

Pro model AllSeasonContact zvolila společnost Continental přístup. V podobě inovativní souhry aspektů, jako je uspořádání profilu, směs, obrys pneumatiky a konstrukce, nabízí pneumatika vysoce kvalitní řešení pro slabiny na poli vlastností pro jízdu v zimním období a na mokré vozovce, které doposud u pneumatik pro celoroční použití existovaly. Vývojáři kladli současně velký důraz na vynikající efektivitu z hlediska spotřeby paliva.

Velmi vysoký bezpečnostní standard pneumatik AllSeasonContact dokládá také aktuální test celoročních pneumatik časopisu Auto (vydání 19/2021), z něhož vyšel univerzální model od společnosti Continental v rozměru 205/55 R 16 H/V jako vítěz testu. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!