Nokian Tyres uvádí nově modernizované letní pneumatiky

6. prosince 2023, 9:33

Společnost Nokian Tyres modernizuje svůj sortiment letních pneumatik určených pro střední Evropu a osobní vozy, SUV a crossovery. Nokian Tyres Powerproof 1 nabízí stabilitu a kontrolu při vysokých rychlostech, zatímco Nokian Tyres Wetproof 1 zajišťuje vynikající schopnosti brzdění za mokra a vysokou odolnost proti aquaplaningu. Oba výrobky jsou vybaveny známou technologií Dual Zone Safety.

Pneumatika Nokian Tyres

Vlastnosti pneumatik Nokian Tyres Powerproof 1 představují kvalitu a snadnou ovladatelnost za jízdy. Stabilní řízení a logická ovladatelnost Powerproof 1 nabízí vysoce výkonným vozidlům důležitý pocit přesnosti a kontroly. Nokian Tyres Wetproof 1 představuje kombinaci komfortu a bezpečnosti. Jak naznačuje název pneumatiky, Wetproof 1 si vede dobře za mokra a nabízí bezpečnost v deštivých dnech a zvýšený komfort za špatných jízdních podmínek. Tyto snadno se odvalující pneumatiky rovněž šetří energii a mají vyšší kilometrový výkon.

„Letní pneumatiky jsou ve střední Evropě z historického hlediska dominantním prodejním sortimentem. Přestože určitý podíl na trhu převzal celoroční segment, letní pneumatiky si drží svou pozici největšího segmentu. Nejpatrnější změnou v tomto segmentu je zvýšený objem větších velikostí ráfků. Nový sortiment letních pneumatik Nokian Tyres tuto změnu reflektuje a nabízí více než 90 % velikostí na trhu“říká Tommi Alhola, viceprezident Pneumatik pro osobní vozy“, střední Evropa společnosti Nokian Tyres.

Modernizovaný letní sortiment nabízí velikosti pro moderní osobní vozy, SUV a CUV, přičemž je na výběr z 99 výrobků od 15 do 20 palců a v rychlostních kategoriích T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h), W (270 km/h) a Y (300 km/h). Zákazníci si budou tyto nové výrobky moci zakoupit na letní sezonu 2024.

Nokian Tyres Powerproof 1 – Dynamická jízda bez starostí

  • přesné a předvídatelné reakce při vysokých rychlostech
  • maximální přilnavost na mokrém a suchém povrchu
  • kratší brzdná dráha
  • stabilní jízdní reakce

Nokian Tyres Wetproof 1 – Bezstarostná jízda v deštivých dnech

  • výjimečná bezpečnost na mokrých silnicích
  • vynikající kilometrový výkon
  • pocit komfortní jízdy
  • nízký valivý odpor šetří energii a životní prostředí

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!