Veletrh ProfiAuto Show 2018 bavil i vzdělával – reportáž

25. června 2018, 17:41

Jubilejní, 15. veletrh ProfiAuto Show se konal pod sloganem „Nová éra motorismu“. Cílem akce bylo nejenom představit současnou nabídku výrobců dílů a dílenského vybavení, ale i trendy, které v příštích letech mohou změnit tvář automobilového trhu. Naše redakce byla u toho a v přiložené fotodokumentaci a krátkém videu se Vám pokusíme přiblížit atmosféru této motoristické akce.

Také za účasti českých a slovenských návštěvníků se veletrh uskutečnil v areálu Mezinárodního kongresového centra v polských Katovicích. Své stánky ve veletržní části (uvnitř konferenční haly a na ploše katovického Spodku) představilo celkem 140 firem, přičemž se každá z vystavujících společností snažila přilákat pozornost návštěvníků a nalákat je k návštěvě svého stánku. Úroveň výstavy se rok od roku zvyšuje a přes počáteční nepřízeň počasí, panovala na akci atmosféra pravého automobilového svátku.

Výrobci dílů se snažili přilákat návštěvníky ke svým stánkům různými způsoby. Technickými novinkami, autogramiádami známých osobností, jako například závodníků Kajetana Kajetanowicze nebo Adama Malysze, různými kvízy a soutěžemi a samozřejmě také krásnými hosteskami. Ve fotogalerii můžete posoudit, jak se jim to dařilo.

Na ploše katovického Spodku se prezentovaly nejnovější modely aut, mimo jiné taky elektrická Tesla X, které potvrzovala heslo výstavy „Nová éra motorismu“. Na venkovních plochách probíhaly různé atrakce, například ukázky kaskadérských kousků.

V tzv. „městečku mechaniků“ byly připraveny různé atrakce pro mechaniky, včetně možnosti vyzkoušet si dílenské vybavení z nabídky ProfiAuto. Tradičně velkému zájmu se těšily školení pořádaná vystavovateli – jak na stáncích, tak v konferenčních místnostech.

Svůj stánek měl na akci také náš sesterský portál motofocus.pl, který zde slavil 15 let své existence. Návštěvníci stánku měli možnost udělal si památeční fotografii.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!