Diagnostic Con 2020 (AKTUALIZOVÁNO)

17. srpna 2020, 11:50

Již po osmé se můžete těšit na zajímavý program konference, setkání a workshopy v rámci Diagnostic Con 2020. Vše vypukne v úterý 22. 09. 2020.

FCD.eu: Diagnostic Con 2020

Největší akce pro diagnostiky, emisní techniky a opraváře se opět blíží. Letos opět ve větší síle i s přípravou na případnou druhou vlnu koronaviru. Díky rostoucí účasti se stěhuje z prostor Forum Karlín do větších sálů O2 UNIVERSUM (komplex O2 arény) a přitom udržuje maximální kapacitu 500 osob pro Vaší nejvyšší možnou bezpečnost.

Prezentace a workshopy se konají od 9 do 17 hod.

Vstup Vám bude umožněn od 8.00 a nejpozději od 8.45 do přednáškového sálu.
Přesný časový harmonogram bude zveřejněn těsně před akcí.

Předchozí 7. ročník akce Diagnostic Con ve Fóru Karlín v roce 2018, dopadl dle hodnocení velmi pozitivně. Hojně odevzdávané dotazníky ke každé prezentaci svědčily o velkém zájmu o témata konference a byly pro nás velkou inspirací kam směrovat další ročník. Ten navíc poznamená COVID-19. Jaké změny na Diagnostic Con 2020 očekávat?

Předchozí 7. ročník akce Diagnostic Con ve Fóru Karlín v roce 2018, dopadl dle hodnocení velmi pozitivně.

Hojně odevzdávané dotazníky ke každé prezentaci svědčily o velkém zájmu o témata konference a byly pro nás velkou inspirací kam směrovat další ročník. Ten navíc poznamená COVID-19.

Jaké změny na Diagnostic Con 2020 očekávat?

Více času pro přednášky o diagnostických metodách
​Uvařili jsme pro Vás koktejl těch nejžhavějších školících témat, za poslední dva roky a čeká Vás den doslova nabitý technickými prezentacemi. Takové superškolení!

Vzhledem k nedávno spuštěným online školením se nám navíc dostalo mnohem četnějších reakcí než v předchozích letech. Máme tak o dost větší přehled o tom s čím bojujete a v čem a jak vás bude možné co nejlépe podpořit.

Více konference a neméně času pro setkání a workshopy
Ano, opět se stěhujeme do větších prostor. Konferenční sál s kapacitou 1850 míst k sezení bude sloužit maximálnímu počtu přibližně 500 účastníků, což odpovídá i současným opatřením vyhlášených českou vládou po zpřísnění v druhé vlny COVID-19 v červenci. Nové prostory nám umožní pohodlné rozestupy s možností sledovat přednášky odkudkoliv na velkoplošných plátnech. Dotazovat se přednášejících a interaktivně komunikovat s lidmi z publika bude možné přes speciální aplikaci z Vašeho mobilu. Setkání a občerstvení pak budou probíhat z velké části i ve velkém vstupním předsálí, kde vznikne i odpočinková zóna pro osobní schůzky a debaty.

Živé vysílání a plné záznamy pro všechny případy
Poprvé v historii bude v ceně každé vstupenky i verze online vstupenky. Ta Vám umožní sledovat všechny přednášky online v živém přenosu a ptát se přednášejících na dotazy prostřednictvím mobilní aplikace. Každý bude moci po akci sledovat přednášky i ze záznamu na FCD.eu, kde nabídneme i doplňující odpovědi přednášejících na nejdůležitější dotazy.

OBJEDNAT VSTUPENKU

Online vstupenka a videozáznam ze všech přednášek v ceně ​3.800 Kč / 149 EUR bez DPH.
​Z důvodu COVID-19 limitováno pro 500 osob.
Pořádáno  sále s kapacitou pro 1.850 osob.
V ceně vstupenky je zajištěno celodenní stravování a občerstvení.

​Pokud do 15. 9. nahlásíte svou neúčast, vrátí se Vám 1.000 Kč / 40 EUR z ceny vstupenky a můžete všechny přednášky živě sledovat online (s možností zasílání dotazů).

Záznamy ze všech přednášek, s doplňujícími odpověďmi školitele/přednášejícího na nejdůležitější dotazy.

Vstupenky nejsou vázany na osobu – jsou přenosné a rozesíláme je emailem.
​Po prokázání se vstupenkou na vstupu, ztrácí tato svou platnost.

Registrace probíhá skrze portál FCD.eu. Platit lze kartou, Pay Palem nebo převodem.

Nespoléhejte na registraci a platbu na místě – nejsme schopni zaručit volná místa pokrytá občerstvením.

Více informací na www.diagcon.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!