Autoshow Praha 2020 úspěšně prověřila připravenost veletrhů v PVA EXPO PRAHA

7. září 2020, 10:29

Největší česká automobilová výstava Autoshow Praha byla prvním a také úspěšným bodem veletržní sezóny letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. Premiérová událost podzimu prověřila nově nastavená organizační a zdravotnická pravidla na výstavišti a ukázala, že je možné zajistit plynulý a bezpečný průběh akcí i s potřebnými opatřeními. Ve dnech 28. až 30. srpna vzbudila Autoshow Praha velký zájem veřejnosti a během tří dnů ji navštívily tisíce lidí.

Autoshow Praha 2020

Stavebně oddělené sektory, povinnost roušek, rozšířené koridory v halách, koordinační tým kontrolorů dodržování nových pravidel i redukce počtu návštěvníků v jednotlivých sekcích veletrhu v jeden okamžik – tato i mnoho dalších bezpečnostních opatření proměnily letňanské výstaviště v bezpečnou zónu, a přitom zůstal zachován komfort pro návštěvníky a vystavovatele.

Výstava přinesla amatérským nadšencům i profesionálům z automobilového odvětví mnoho zajímavostí. Ve spojení s tuningovou výstavou ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL zaměřenou především na upravené a sportovní vozy bylo k vidění mnoho zajímavostí, proběhlo také několik národních premiér významných značek, kdy se na veřejnosti poprvé ukázaly například Mazda MX-30, ŠKODA OCTAVIA COMBI RS iV nebo Ford Explorer PHEV. Konala se i jedna světová premiéra v podobě elektrického vozu značky Kaipan. Nechyběly atraktivní prototypy i bohatý doprovodný program. Celkem se v Letňanech prezentovalo 42 značek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!