Tři ocenění na EQUIP AUTO 2022

26. října 2022, 9:00

Cílem ocenění, které udělují novináři sdružení pod záštitou Francouzské asociace technických a obchodních novinářů (AJTE) v International Grands Prix for Automotive Innovation EQUIP AUTO Paris, je objevit produkty nebo služby, které jsou považovány za inovativní.

Ocenění se uděluje:

  • mezi vystavovateli na EQUIP AUTO Paris 2022
  • mezi produkty nebo službami, které nebyly přihlášeny na veletrh EQUIP AUTO Paris IGPAI 2022
  • mezi produkty a službami uvedenými na trh nejpozději rok před zahájením veletrhu

Společnosti Chimirec Développement, Continental France SAS a Maha France, které byly hodnoceny agenturou AJTE, se staly vítězi tohoto ročníku a na slavnostním večeru EQUIP AUTO Paris, který se konal ve středu 19. října, obdržely zvláštní cenu z rukou Romaina Thiriona, prezidenta ATJE.

CHIMIREC Roll’Absorb

Mobilní dílenský úklidový vozík je navržen jako vše v jednom. Ukládá odpad a dávkuje a recykluje absorpční prostředek Chimirec LIQ-LOCK, který má díky jemné struktuře vláken vynikající absorpční schopnost. Znečištěný produkt je izolován pomocí vnitřního síta a opakovaně použitelný produkt je vrácen do zásobovače čisticího prostředku.

 Technologie pneumatik CONTINENTAL Conti.Re Tex

Díky technologii Conti.Re Tex uvádí Continental na trh řadu ekologicky navržených pneumatik s kostrou z polyesteru vyrobeného z recyklovaných PET lahví. S touto technologií jsou již na trhu pneumatiky EcoContact 6 a All Season, které nabízejí stejné výkony, životnost a cenu jako běžné řady.

 Zvedák MAHA Triple Safety MaStar

Dva sloupy vyrobené ultrapevnou technologií zaručují spolehlivost, zatímco mechanismus zvedáku MaStar nabízí absolutní bezpečnost díky několikanásobnému jištění. Díky konstrukci „plug and play“ je zvedák MaStar u profesionálních automechaniků velmi oblíbený.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!