FERDUS: Trojice ofukovacích pistolí GAV z řady PROFI 5000

23. února 2023, 10:39

FERDUS uvádí na trh trojici nových ofukovacích pistolí GAV z řady PROFI 5000. Společnou charakteristiku celého trojlístku definuje především tělo, které je u každého modelu tvořené modrým kopolymerem s měkkými černými anatomickými výplněmi na rukojeti a spoušti.

Díky této kombinaci jsou pistole pevné i lehké zároveň. Nestudí a snižují únavu rukou při opakovaném stisku. Kvalitní těsnění brání vnikání nečistot do vnitřního mechanismu. Připojení tlakového vzduchu je řešeno pomocí vnitřního závitu v robustní mosazné a poniklované vsuvce na spodní části v ose rukojeti.

Odlišné jsou naopak jednotlivé vzduchové trysky. Základní model 5000-1 nabízí klasický nerezový výstup s délkou 135 mm a jednosměrným prouděním, provedení 5000-5 kryje kovovou trysku plastovým obalem se třemi otvory, které se starají o rozptyl vzduchu do všech stran. Vhodné pro práce, kde hrozí riziko poškrábání. Speciální typ 5000-6 disponuje opět zakončením z plastu, ale pouze 40 mm dlouhým. Své uplatnění najde při čištění velkých ploch.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!