Volejte horkou linku od AutoPROFITEAM

15. října 2018, 10:29

Na základě četných požadavků obnovil servisní koncept AutoPROFITEAM od letošního října pro své členy/partnery službu TECHNICKÉHO PORADENSTVÍ na telefonu.

Pro tuto službu, tzv. HOT LINE, mohou mechanici využívat dobře známé telefonní číslo
379 302 922 (Po-Pá 7:00-16:30), kde zároveň mohou objednávat potřebné náhradní díly.Horká linka od AutoPROFITEAMSlužba Hot Line by měla být jakousi knihovnou technických dat pro naše partnerské servisy. Je to takový technický poradce na telefonu pro případ, že mechanik narazí na nějaký problém nebo mu bude chybět montážní návod, případně bude mít s problémy s nalezením diagnostické zásuvky a podobně,“ vysvětluje šéf AutoPROFITEAMu Josef Polák. Správci obnovené služby se stali kdyňští operátoři prodeje, kteří mají mnoho zkušeností s vyhledáváním dílů.

Díky tomu umějí efektivně vyhledávat potřebné informace také v technických databázích, které máme k dispozici od našich dodavatelů a automobilek či z praxe našich vlastních specialistů, školitelů nebo partnerů. Ti jsou samozřejmě rovněž cenným zdrojem informací a v případě potřeby mohou i oni mechanikům poradit. A pokud bude potřeba, operátor jejich pomoc zájemcům může zprostředkovat,“ dodává šéf servisního konceptu, který věří, že obnovená služba technického poradce na telefonu bude pro mechaniky přínosem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!