Síť ProfiAuto Service zvyšuje tempo

5. září 2019, 9:07

Dynamický rozvoj sítě, velmi dobré ekonomické výsledky a ambiciózní plány pro další období. Značka ProfiAuto i nadále nezvolňuje tempo. Spíše naopak. V České republice a na Slovensku je do sítě ProfiAuto Service zapojeno na čtyři desítky partnerů a téměř čtyři stovky autoservisů.

Nejbližší měsíce přinesou například další expanzi projektu ProfiAuto Service, skvělé eventy a promo akce nebo investice do moderních technologií a nástrojů, které přinášejí partnerům a servisům pevné základy pro další obchodní rozvoj.

„Obzvláště nás těší, že pozorujeme také dynamický růst na českém a slovenském trhu. Prioritou je pro nás rozvoj obchodních partnerů, kteří oceňují, že jim nabízíme průkopnická a odvážná řešení. V tomto rozsahu budou nejbližší měsíce ještě intenzivnější,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto v České republice a na Slovensku.

Konkurenceschopnost a špičková podpora

Síť ProfiAuto Service poskytuje svým partnerským servisům technologické, servisní, obchodní či marketingové nástroje, které posílí jejich konkurenční postavení vůči ostatním servisním sítím či autorizovaným servisům. Prostřednictvím oddělení technické podpory zase dostávají servisy možnost seznámit se s nejnovějšími znalostmi a novinkami na trhu.

Partneři zapojení do sítě mají rovněž přístup ke katalogu automobilových dílů, který obsahuje téměř 5 milionů položek, získávají podporu při rozšiřování rozsahu svých služeb nebo při vybavování servisů za zvýhodněných podmínek. Majitelé, vedoucí servisů i automechanici mají k dispozici velký balík manažerských, obchodních, marketingových a technických školení.

„Po vstupu do sítě servisů ProfiAuto máme vždy možnost velkého výběru autodílů za příznivé ceny, které jsou v současné době nejdůležitějším faktorem k získání zákazníka. Navíc můžeme našim partnerům nabídnout i různé benefity a akce,“ říká Martin Longauer ze společnosti SZEKOP.

Podzimní promo akce přes aplikaci

Nezávislá síť autoservisů ProfiAuto Service připravila v České republice a na Slovensku sérii podzimních akcí. Promo akce s názvem „Bezplatná podzimní prohlídka“ trvá od 1. září do 31. října 2019. Řidiči získají možnost nechat si ve vybraných servisech zdarma zkontrolovat systém řízení, brzdový systém nebo zavěšení.

Bezplatná podzimní prohlídka u ProfiAutoPřipravená je také výhodná akce na výměnu oleje a filtru již od 299 Kč. K tomu získají zákazníci atraktivní ceny při nákupu motorových olejů. Zvýhodněná nabídka je platná od 1. září do 30. listopadu 2019.  „Neztraťte energii“ je akční nabídka zahrnující bezplatnou kontrolu a výměnu baterie včetně výhodných cen akumulátoru ProfiPower. Akce bude dostupná od 1. září do 31. prosince 2019.

Akce na výměnu oleje a filtru u ProfiAutoAkce ProfiAuto na baterie

Zvýhodněné akce budou řidičům k dispozici prostřednictvím mobilní aplikace ProfiAuto, která je kompatibilní s mobilní aplikací ProfiAuto Manager určené pro všechny servisy ze sítě ProfiAuto Service. Třeba v autoservisu RALL s.r.o jsou s aplikací velmi spokojeni a komunikaci se zákazníky si pochvalují.

 „Za prvé si velmi ceníme toho, že ProfiAuto s touto aplikací přišlo, cílí přesně tam, kde je nejvíce potřeba, tj. na novou generaci řidičů. Za druhé naši zákazníci jsou rádi, že je takto propagujeme, a že díky nám jsou připraveni i na nástup nové mladé generace, která již osobní kontakt tolik nevyhledává a do servisu se radši objedná online již přes zmíněnou aplikaci,“ říká Ivo Polášek ml. za společnost RALL s.r.o.

Moderní a rychlá komunikace

Aplikace ProfiAuto Manager

Aplikace ProfiAuto pro řidiče a aplikace ProfiAuto Manager určená pro servisy ze sítě ProfiAuto Service jsou ideálními nástroji, které v sobě spojují rychlost, jednoduchost, adresnost, profesionální přístup, zástupy specialistů a celé spektrum dostupných služeb.

ProfiAuto Manager je bezplatný, moderní nástroj zefektivňující řízení servisu odkudkoliv a kdykoliv. S ním kompatibilní aplikace ProfiAuto, která je pro všechny řidiče také zdarma, automatizuje proces obsluhy servisních návštěv v síti ProfiAuto Service počínaje jejich dohodnutím přes monitorování stavu hlášení a přijetí cenového odhadu až po hodnocení kvality služeb.

Mezi její největší výhody patří úspora času, přehledná historie vozidla, připomínka prohlídek a pojištění, sledování tankování nebo výhodné slevové akce. Zákazník si vytvoří účet a vyplní údaje o vozidle, poté si zvolí servisní službu, o kterou má zájem, vybere si nejbližší autoservis a termín návštěvy. S aplikací ProfiAuto také dostane detailní servisní dokumentaci svého vozu, kterou bude mít pořád při sobě.

„Aplikace ProfiAuto Manager přináší především neustálý kontakt se zákazníkem, praktické řízení hlášení zasílaných řidiči a spoustu výhod pro servis a obsluhu zákazníků. Dává příležitosti nabídnout zákazníkům další služby, servis, opravy, posiluje vztahy se stávajícími zákazníky a oslovuje nové zákazníky, pomáhá propagovat daný servis a lze ji využít pro další marketingové kanály a nástroje,“ dodává Jindřich Krejčí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!