Kalendář ProfiAuto 2020: nápaditá cesta kolem automobilového světa

20. listopadu 2019, 13:19

Zanedlouho vtrhne do obchodů a servisů ProfiAuto nový kalendář na příští rok. Bude se vyjímat originální kombinací kresby a fotografie. Dvanáct stran plných rychlých aut a krásných žen, to vše ve světe, který umně promíchává realitu s fantazií.

Kalendář ProfiAuto 2020 zobrazuje pestrý svět motorismu v mnoha scénách. Na každé z dvanácti stran se prezentují modelky na pozadí přitažlivého světa plného jedinečných automobilů. Výběr pozadí není náhodný. Aston Martin v Londýně, Maserati v Itálii nebo Bugatti ve Francii – jednotlivé měsíce jako symbolická cesta po automobilovém světě.

„Chceme ukázat, že je možné kombinovat automobilové inspirace, krásné ženy a umělecký přístup k tématu. Rozhodli jsme se pro kresby, které nabízí něco nového, jiného. Naši fanoušci si určitě užijí hádání, co je ještě realita a co už je dokreslené. Automobiloví nadšenci lehce pochopí, podle jakého klíče jsme přiřadili ikonické automobily do jednotlivých lokalit,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto v České republice a na Slovensku.

Kalendář ProfiAuto 2020 se brzy objeví u partnerů, spolupracovníků a fanoušků této značky.

Video ze zákulisí tvorby kalendáře ProfiAuto 2020:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 18. prosince 2019, 7:13 12 0

TENTOKRÁT MÁ PROFIAUTO JEDEN Z NEJLEPŠÍCH KALENDÁŘŮ,NELI NEJLEPŠÍ...ANI PIRELI MNE TAK LETOS NEOSLOVILO.

Odpověď