Kalendář ProfiAuto 2020 je v Česku nejlepší

10. února 2020, 18:21

Čeští internetoví uživatelé ocenili originální kombinaci fotografie a kresby. V hlasování o nejlepší kalendář roku 2020, který realizovala společnost Motofocus, zvítězil projekt ProfiAuto. Stejný kalendář dosáhl na první místo také na Slovensku.

Odborný motoristický portál Motofocus každoročně pořádá prestižní soutěž o nejlepší kalendář, ve kterém spolu soutěží kalendáře z motoristické branže. V roce 2020 nejvíce zaujal návštěvníky českého webu kalendář společnosti ProfiAuto, který obhajoval loňskou bronzovou pozici. V letošním roce si však vedl nejlépe, když získal 18 % všech hlasů v konkurenci 14 dalších značek.

„Kalendář zobrazuje propojení rychlých aut, krásných žen a kombinaci fotografie s kresbami. Myslím, že výsledek je velmi podařený, což nakonec potvrdili samotní hlasující, kteří náš kalendář vybrali jako nejlepší jak v Česku, tak i na Slovensku. Doufám, že se nám podaří i v příštím roce vytvořit kalendář, který bude zase trochu jiný, než je v automobilové branži zvykem,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel značky ProfiAuto pro Česko a Slovensko.

Provedení kalendáře je opravdu netradiční. Výsledné spojení malby a fotografie dodává každému portrétu kus jedinečnosti a unikátnosti. Výsledkem je, že u většiny portrétů člověk pochybuje, co je opravdové a co bylo dokresleno.

V každém měsíci se modelky prezentují na pozadí nakresleného světa plného jedinečných aut. Výběr scenérie není náhodný. Aston Martin v Londýně, Maserati v Itálii nebo Bugatti ve Francii zvou fanoušky na cestu po automobilovém světě.

Kalendář ProfiAuto 2020 je k dispozici u partnerských autoservisů a obchodů této značky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!