Baterie Continental nově v servisní síti BestDrive

16. listopadu 2020, 15:23

Servisní síť BestDrive, patřící do koncernu Continental, zařadila do svého prodejního sortimentu prémiové autobaterie v kvalitě OEM značky Continental. V kompletní nabídce naleznete jak baterie vybavené moderními EFB a AGM technologiemi vhodnými pro Start-stop systémy, ale také spolehlivé startovací baterie s technologií olověného článku.

 Baterie Continental nově v servisní síti BestDrive

Produktové spektrum zahrnuje devět baterií pro moderní vozidla vybavená Start-Stop systémy a deset startovacích baterií, určené pro široké použití ve vozidlech bez systému Start-Stop. Těchto 19 různých baterií pokrývá 75 % evropského vozového parku. Každá jednotlivá baterie odpovídá OEM kvalitě a je vyráběna v Evropě. Mezi hlavní výhody baterií Continental patří prémiový výkon, vysoká kapacita a spolehlivost v extrémních teplotách.

U bezúdržbových baterií EFB používá Continental vložku ze skelných vláken a jsou určeny speciálně pro vozidla se základním systémem Start-Stop. Zajišťují tak optimální výkon během studených startů a jejich nízký odpor umožňuje rychlé nabíjení a vybíjení.

Výhodou těchto baterií je dlouhá životnost, o 20 % nižší spotřeba energie a snížení tvorby emisí skleníkových plynů. Samozřejmostí je vysoká bezpečnost v provozu.

AGM baterie je optimálním řešením pro všechna současná moderní vozidla se systémem Start-Stop a také pro vozidla luxusních tříd. Tento typ akumulátorů je vhodný pro náročné klimatické podmínky. Pyšní se dlouhou životností s až 3x vyšší cyklickou stabilitou ve srovnání s konvenčními bateriemi. Díky své vysoké nabíjecí schopnosti jsou tyto baterie schopny absorbovat vyšší napětí, které je vytvářeno během brzdění a decelerace, a tímto způsobem tak rekuperovat vzniklou energii.

Dalším typem baterií jsou olověné Continental startovací baterie, které jsou ideální pro benzinová i naftová vozidla bez Start-Stop systému. Samotný vývoj baterií byl zaměřen na nízké nároky na údržbu a dlouhou životnost, a to i v náročných klimatických a povětrnostních podmínkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!