Premiéra rallye kalendáře ProfiAuto na rok 2023

25. listopadu 2022, 9:35

Ženy jako hlavní hrdinky automobilového kalendáře? Tentokrát ne! Síť ProfiAuto se rozhodla porušit tento trend a představila kalendář na rok 2023 s rallye vozy, které používá ProfiAuto Racing. Vydání se brzy dostane do rukou obchodním partnerům a fanouškům motorismu doma i v zahraničí.

Snímky do nejnovějšího kalendáře ProfiAuto představují kolekci fotografií pořízených špičkovými fotografy z oblasti motorsportu. Pocházejí z tratí polského mistrovství v rallye (RSMP), ve kterém ProfiAuto Racing startuje již druhou sezónu. Ve středobodu zájmu se ocitly modely Citroen C3 Rally2, Hyundai i20 R5 a Peugeot 208 Rally4. První dva rallye vozy, které letos ProfiAuto Racing nejvíce využívá, mají téměř 300 koní a jsou známé třeba z tratí série WRC (World Rally Car) – nejpopulárnější série rallye na světě. S vozy RSMP závodí Michał Tochowicz a Piotr Białowąs, kteří se často umisťují v první desítce nejvýznamnějších polských rallye sérií.

Zástupci značky ProfiAuto navíc plánují další charitativní aukci, kde se budou dražit fotografie z kalendáře na rok 2023. Celkový výtěžek (téměř 4.000 Euro) z první aukce tohoto druhu, která se konala v rámci konference ProfiAuto, byl letos věnován sdružení Dům Andělů Strážných, které podporuje sociálně vyloučené děti a jejich rodiny.

„Letos jsme chtěli nabourat obvyklý přístup ke kalendářům a ukázat rallye tvář značky ProfiAuto,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto v Česku a na Slovensku. „Tým ProfiAuto Racing má stále více fanoušků a jsme také dobře vidět na tratích cyklu RSMP. Z každé rallye přivážíme spoustu fotografií, takže jsme sportovní zápal přenesli na stránky kalendáře, aby i příznivci značky mohli pocítit adrenalin, který v nás vzbuzuje. Díky charitativní aukci také opět podpoříme potřebné, což – jak ukázala letošní aukce – má pro ně i pro nás mimořádnou hodnotu,“ uzavírá.

Vydání v nákladu téměř 9.000 výtisků se bude brzy distribuovat partnerům a příznivcům sítě v Polsku, České republice a na Slovensku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!