Nový APM Automagazín 2020

23. listopadu 2020, 16:31

V minulých dnech vydala společnost APM Automotive svůj další APM Automagazín, tedy časopis pro své zákazníky a partnery. Jeho obálka tentokrát patří nové privátní značce QWP, kromě toho ale magazín přináší řadu dalších zajímavých či užitečných informací z oblasti automobilových náhradních dílů a jejich dodavatelů.

APM Automagazín 2020Čtenáři magazínu se tak mohou dozvědět něco o historii i současnosti nového majitele společností APM Automotive a Stahlgruber CZ, tedy o švýcarském koncernu SAG Group. Zajímavé je i představení nové značky nářadí Brilliant Tools či společného ´uměleckého ´ projektu firmy Continental a amerického výtvarníka Juliana Montaguea,

Nechybí ani tradiční technické informace, tentokrát třeba o nové brzdové kapalině Ate Super DOT 5.1, vylepšených brzdových destičkách NK nebo o dvoulamelové suché spojce Valeo. Mechanici ale v magazínu najdou i několik dalších technických typů a spoustu novinek ze sortimentu či jiné zajímavé čtení a také pár fotografií z výstavby nového logistického centra Febi.

Zákazníci mohou letošní APM Automagazín získat jak na pobočkách firmy, tak od řidičů rozvozových vozů a obchodních zástupců. Magazín je samozřejmě k dispozici také ke stažení na webu APM Automotive v záložce O firmě/APM Automagazín, kde jsou k dispozici i všechna předešlá čísla nebo rovnou zde ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!