Jaká bude budoucnost aftermarketu? Konference FIGIEFA 2024 je před námi

3. října 2024, 14:47

Organizace FIGIEFA oznámila podrobnosti o konferenci, která se bude konat 24. října. Na akci s názvem „Nezávislý trh s náhradními díly pro automobilový průmysl: hnací síla evropské konkurenceschopné, udržitelné a cenově dostupné mobility“ se sejdou klíčové subjekty, vedoucí představitelé odvětví a osoby s rozhodovací pravomocí. Diskutovat se bude o naléhavých otázkách a trendech, které ovlivňují aftermarket.

Konference FIGIEFA 2024 – program

Konference s působivou skladbou řečníků a panelistů se bude zabývat širokou škálou témat, včetně tržních trendů, technologického pokroku a regulačních výzev, které utvářejí prostředí nezávislého trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl a zejména distribuci dílů.

Účastníci mohou očekávat, že získají cenné poznatky od odborníků, navážou kontakty v rámci odvětví a zúčastní se diskusí o budoucnosti mobility v Evropě. Klíčová zasedání se budou zabývat následujícími tématy:

  • Revize politiky Evropské komise v oblasti digitální transformace.
  • Hlavní zjištění studie vypracované společností Roland Berger společně s FIGIEFA na téma „Význam IAM pro evropský (automobilový) průmysl“.
  • Diskuse o dopadu digitalizace a technologických inovací na distribuci dílů a poskytování služeb.
  • Pohledy odborníků na iniciativy v oblasti udržitelnosti a úlohu nezávislých distributorů při prosazování postupů šetrných k životnímu prostředí.

Podrobný program akce je již k dispozici a můžete si jej prohlédnout ZDE.

„FIGIEFA vyzývá všechny své členy a partnery, aby se připojili k šíření informací o konferenci a vyvolali kolem ní nadšení,“ říká Mads Engberg, prezident FIGIEFA. „Tato konference je jedinečnou příležitostí k navázání kontaktů s vlivnými osobnostmi automobilového průmyslu a k prozkoumání významného přínosu nezávislého trhu s náhradními díly pro evropskou ekonomiku a mobilitu,“ dodává.

FIGIEFA je Mezinárodní federace nezávislých distributorů automobilů, která byla založena v roce 1956. Sdružuje a zastupuje zájmy společností zabývajících se velkoobchodem a maloobchodem s automobilovými díly a také nezávislých servisních sítí. Cílem FIGIEFA je zachovat volnou a spravedlivou hospodářskou soutěž na trhu s náhradními díly a v oblasti servisu a oprav vozidel. Organizace je politickým zástupcem nezávislých distributorů automobilových dílů v Evropské unii a v institucích OSN.

Konference FIGIEFA 2024 se bude konat 24. října 2024 v hotelu Renaissance v Bruselu. Skupina MotoFocus Group je mediálním patronem této akce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!