Nová divize ZF Aftermarket

23. října 2017, 11:26

Po nedávném sloučení společností ZF Friedrichshafen a TRW, vznikla nová divize ZF Aftermarket, která je zodpovědná za současné potřeby trhu, díky širokému portfoliu produktů a výjimečné nabídce služeb. Nová divize má na starosti polský, český a slovenský trh a v jejím čele stanul Peter Rothenhöfer.

Ředitel ZF Aftermarket v Polsku Peter RothenhöferPeter Rothenhöfer vede společnost ZF Aftermarket v Polsku, České republice a na Slovensku a jeho kariéra je s firmou ZF spojena již od roku 1992. Je podřízen Andreasu Deuberovi, generálnímu řediteli pro nezávislý trh s náhradními díly v severní, střední a východní Evropě.

ZF Aftermarket nabízí díly těchto značek: SACHS (tlumiče, pružiny, spojky a dvouhmotové setrvačníky), LEMFÖRDER (díly zavěšení a řízení, gumo – kovové díly), TRW (díly zavěšení a řízení a části brzdového systému). A dále komponenty značky ZF, jako jsou díly pro převodovky a olejové soupravy.

Obraty společnosti ZF Aftermarket dosahují výše 3 miliard EUR a firma po celém světě zaměstnává 8.000 kvalifikovaných lidí na více než 120 místech. Spolupracuje s 650 servisními partnery rozesetými po všech kontinentech.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!