Dva velcí producenti pístních kroužků spojují síly

8. ledna 2018, 12:46

Společnosti Hastings Manufacturing Co. (USA) a Piston Rings Komarov s.r.o., které se zaměřují na výrobu a dodávky pístních kroužků pro OEM a aftermarket oznamují, že došlo k jejich sloučení.

Pístní kroužky Hastings Manufacturing a Piston Rings Komarov

Hastings Manufacturing a Piston Rings Komarov pojí dlouhé a přátelské vztahy.“ – uvedl Ken Holbrook, prezident společnosti Hastings Manufacturing. „Piston Rings Komarov je Loga KOMA a Hastingslídrem ve vývoji a výrobě moderních pístních kroužků, má silné postavení na trhu a obsluhuje klienty po celém světě, zejména v Evropě a v Rusku. Společnost Hastings Manufacturing si udržuje své dominantní tržní postavení v Americe, Jižní Africe a na Středním východě již více než 100 let. Spojením sil mohou obě společnosti naplno využít svých technologií a výborné reputace, aby ještě lépe reagovaly na potřeby zákazníků.“ – dodal Ken Holbrook

Pro současné i nové zákazníky znamená tato změna rozšířenou nabídku produktů, kratší dodací lhůty, konkurenční ceny a posílení regionálního zastoupení včetně výzkumu a vývoje, výroby, logistiky, skladování, prodeje a zákaznické podpory. “Spojení je příležitostí k posílení nabídky a našeho postavení na trhu”, uvádí Petr Mašek, generální ředitel Piston Rings Komarov. Během následujících měsíců bude postupně zapracován přechodový plán, který sladí jednotlivé procesy v obou lokalitách ke společnému fungování, při zachování stávajících vedení obou společností. Petr Mašek nadále povede Piston Rings Komarov a bude zodpovědný Kenu Holbrookovi, CEO a prezidentu společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!