Nová řada plochých stěračů Valeo FIRST

13. srpna 2018, 20:01

Firma Valeo zdokonalila řadu plochých stěračů Valeo FIRST Multiconnection. Díky provedeným změnám tak nabídka pokrývá více než 90 % automobilového parku.

Ploché stěrače Valeo FIRST Multiconnection

Valeo FIRST je ekonomická řada stěračů, které zajišťují čištění čelního skla díky inovativní technologii kontroly proudění vzduchu 3D. Ploché stěrače FIRST Multiticonnection využívají inovativní tvar spoileru PYRAMID. Gumové pera stěračů obsahují speciální směs upraveného kaučuku, díky níž byl optimalizován proces stěru vody z oken. Stěrače mají také kovové lišty, které zajišťují správný přítlak na povrch čelního skla.

Každý stěrač má základní adaptér pro držáky typu „U“. Pro ploché stěrače jsou součástí balení navíc vyměnitelné adaptéry.

Nová řada plochých stěračů Valeo FIRST Multiconnection představuje dvě důležité změny. Za prvé, do nabídky přibyl stěrač o rozměru 750 mm, který se používá u automobilů s větším čelním sklem, jako jsou například Citroen C4, Ford S-Max nebo Peugeot 3008. Ploché stěrače Valeo FIRST jsou nyní k dispozici ve 12 velikostech, od 350 mm do 750 mm.

Za druhé, díky vývoji nových adaptérů je nyní možné snadno instalovat stěrače Valeo FIRST na další dva typy stíracích ramen, které se používají v automobilech značek Volkswagen a BMW (např. v modelech Audi A1 od roku 2010, Škoda Octavia III nebo BMW X1 vyrobené po roce 2015).

Nová, aktualizovaná řada stěračů Valeo FIRST je příležitostí pro servisy, aby mohly nabídnout zákazníkům další produkty a tím zvýšit svůj obrat. Stěrače Valeo FIRST jsou vhodné pro většinu vozů (stačí mít 12 druhů stěračů na skladě, a  je okamžitě možné je dopasovat na většinu aut), a dají se snadno namontovat.

Bližší informace o produktech společnosti Valeo naleznete v knihovně katalogů a v aplikaci MyValeoParts, která je k dispozici pro zařízení se systémem iOS a Android.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!