Coyote má tři nové oleje

22. října 2018, 16:50

Nevíte, jak správně ošetřit řetězy, panty, zámky, vysoce zatížená ložiska, ozubené převody, posuvné systémy, navijáky, dopravníky nebo vodní čerpadla? Tak na toto všechno jsou určeny nové produkty Coyote.

Coyote Bílá lithiová vazelína 400 mlCoyote Bíla lithiová vazelína 400 ml

Vazelína je vhodná pro všechny typy ložisek a mechanismů pracujících při vysokých zatíženích a teplotách. Velmi dobře odolává vysokým zatížením, vodě a vzdušné vlhkosti. Poskytuje velmi dobrou úroveň protikorozní ochrany v prostředích s velmi agresivními podmínkami.

Zajišťuje dlouho trvající mazání. Po aplikaci nestéká. Omezuje tření zvláště při použití kov na kov.

Coyote GRAFIT-SPRAY 400 ml

Coyote GRAFIT-SPRAY 400 ml

Grafit spray je přípravek vytvářející ochranný film, který zajišťuje dlouhodobý mazací efekt. Výborné využití na panty, kolejnice, hřídele, zámky, navijáky, šrouby, matice a mnoho dalších.

Coyote PTFE-SPRAY 400 ml

Přípravek využijete především na řetězy, převodová kola, kolejnice, dveřní panty, zasouvací Coyote PTFE-SPRAY 400 mldveře, vakuové pumpy, dopravníky, upínací mechanismy, ráčny, gumová těsnění a jiné. 

Charakteristikou přípravku je výborná mechanická a teplotní stabilita, velmi nízký koeficient tření, dobrá přilnavost, zabraňuje opotřebení a zablokování, odolný vlivům počasí, odolný vlivům počasí, slabým kyselinám a zásadám, voduodpudivý.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!