Dayco: Výkonnější vodní pumpy pro moderní, ekologické motory

30. listopadu 2018, 13:49

Společnost Dayco, která je předním dodavatelem autodílů pro automobilový průmysl a aftermarket, prezentuje své výkonné vodní pumpy pro moderní, ekologické motory. Všechny produkty Dayco jsou vyráběny na základě stejně vysokých standardů jako díly pro OE segment.

  • Vodní pumpy v OE kvalitě
  • Těsnění s nízkým třením
  • Dlouhá životnost ložiskového maziva
  • 100% funkční testování
  • Vyrobeno se stejně vysokými standardy jako Dayco OE autodíly
  • Vyvinuto pro každou jednotlivou aplikaci

Technické vlastnosti vodního čerpadla

Dayco průřez vodní pumpou

Představení nové vodní pumpy

Dayco je technický lídr v oblasti projektování a výroby motorových dílů a systémů s nízkým třením, které dodává výrobcům vozidel.

Vodní čerpadlo je nedílnou součástí mnoha primárních pohonných systémů a nejnovější konstrukce splňuje požadavky dnešní doby na nízké tření „zeleného“ motoru.

Všechna vodní čerpadla Dayco jsou vyráběna na základě stejně vysokých standardů jako další díly, které firma vyrábí. Každé čerpadlo Dayco disponuje nejmodernější technologií, včetně těsnění s nízkým třením, ložisky s dlouhou životností, vrtulemi, které jsou optimalizovány pro každou jednotlivou aplikaci.

Tabulka vodních čerpadel ke stažení ve formátu PDF.

Sada KTBWP od DaycoVodní čerpadla Dayco jsou mimo jiné součástí rozvodových sad pod označením KTBWP. Všechny Dayco komponenty, řemeny, kladky, vodní pumpy i příslušenství jsou vyráběny v OE kvalitě. Použitím kompletní rozvodové sady i s vodním čerpadlem docílíte profesionální výměny, která vám zaručí bezproblémový chod motoru po celou dobu servisního cyklu.

Tabulka sad KTBWP ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!