Bosch představuje už dnes mobilitu zítřka

1. ledna 2019, 10:29

Lehký, vzdušný, minimalistický design, futuristický vnější plášť tvořený obrazovkou a sklem a prostorný interiér – takhle nějak by mohli architekti popsat novou strukturu, ale ve skutečnosti se tento popis hodí i na zcela novou třídu vozidla a nový typ mobility: elektřinou poháněná vozidla kyvadlové dopravy bez řidiče.

Bosch představuje už dnes mobilitu zítřka

Vozidla se téměř nehlučně proplétají městskými centry a jsou propojena s jejich prostředím. Takhle nějak budou už brzy vypadat ulice našich měst – ať už při přepravě zboží nebo lidí.

Bosch poskytuje komponenty a systém pro automatizaci, propojení a elektrifikaci vozidel kyvadlové dopravy. Kyvadlová mobilita však nebude možná bez služeb mobility. V budoucnu bude společnost nabízet také tyto služby a spojí je do chytrého, hladce propojeného ekosystému. Ten bude zahrnovat platformy pro rezervaci, sdílení a síťové platformy, parkovací a dobíjecí služby a softwarová řešení pro správu a údržbu vozidel, stejně jako infotainment během cesty.

Bosch vyvíjí jedinečný balíček služeb v oblasti hardware, software a služeb mobility pro kyvadlovou mobilitu budoucnosti,“ uvádí Dr. Markus Heyn, člen představenstva společnosti Robert Bosch GmbH.

Na CES 2019 v Las Vegas, největším veletrhu elektroniky, Bosch představí svá řešení z této oblasti přepravy s koncepcí kyvadlové dopravy a návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si na vlastní kůži celou řadu služeb.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!