Meyle usnadňuje identifikaci dílů pro servisy

14. února 2019, 10:25

Ještě rychleji hledat a najít díly – výrobce náhradních dílů z Hamburku, firma Meyle, nabízí jako jeden z prvních tzv. kontextové grafiky zadních náprav pro vybrané vozy BMW a Mercedes-Benz.

Meyle usnadňuje identifikaci dílů pro servisy:

Tato speciálně navržená grafika společnosti ukazuje předmětný díl, jak je zabudovaný v celku nápravy, což umožňuje ještě jednodušší a přesnější identifikaci potřebných dílů. Významná úspora času jak pro servisy, tak pro obchodníky: Zákazník obdrží přesné informace v grafickém hledání o přesné posici dílu a jeho souvisejících dílů v kontextu celku. Při pokliknutí na vybraný díl se objeví všechny relevantní informace o dílů a je zde možné i přímo objednat.

Především u komplexních podsestav a celků u vozidel většinou jednoduchý popis zabudování dílů nestačí a je nutné mít přesnější informace o poloze dílu a jeho okolí.

Již po mnoho let nabízí firma Meyle grafické vyhledávání dílů předních náprav pro top 200 modelů německého vozového parku, nyní jsou k dispozici kontextové grafiky také pro zadní nápravy vozů BMW modelové řady 1, 2, 3 a 4 a také pro vozy Mercedes Benz C- a E-Klasse. Tyto grafiky jsou k použití nejen v katalogu TecDoc, ale i v Meyle on-line katalogu a v e-shopech zákazníků. Produktová data jsou průběžně aktualizována novými aplikacemi.

Jak jednoduché je nyní grafické vyhledávání ukazuje příklad na vozu BMW 3 (E90) (KBA 0005 AMF): vyfiltrováno dle zavěšení/vedení kol/kola jsou ukázány (výlučně) Meyle díly, které přes jeden klik na konkrétní díl v grafice ukáží další informace o tomto dílu a je možné přímo tento díl objednat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!