DRiV se během letošního roku odštěpí od společnosti Tenneco

15. února 2019, 16:11

Společnost Tenneco oznámila název budoucí veřejně obchodované společnosti DRiV Incorporated, působící v oboru náhradních dílů a autopříslušenství, která vznikne ve druhé polovině letošního roku poté, co se společnost Tenneco rozštěpí na dvě nezávislé společnosti.

DRiV logoPo odštěpení bude společnost DRiV fungovat jako jeden z největších globálních dodavatelů různých značek a také jako jeden z největších globálních výrobců originálních autodílů a brzdových produktů pro trh s náhradními díly pro osobní a nákladní vozidla. Sídlo společnosti se bude nacházet v nejbližším okolí Chicaga.

Logo DRiV v provedení černé, červené a stříbrné propojuje společnost s její bohatou historií na poli výkonu. Celkově sebevědomý design obsahuje kruhové tvary připomínající tachometr, jež evokuje rychlost, sílu a posouvání hranic. Jedinečný styl písma, které tvoří název společnosti, je čistý, dynamický a perspektivní.

Poprodejní služby – Motorparts

Podnik společnosti DRiV zaměřený na poprodejní trh vejde v povědomí jako „Motorparts“. Jeho úkolem bude vyvíjet, vyrábět a distribuovat široké portfolio produktů na globálním trhu s náhradními díly pro motorová vozidla. Její portfolio zahrnuje značky Monroe®, Champion®, Öhlins®, MOOG®, Walker®, Fel-Pro®, Wagner®, Ferodo® Rancho®, Thrush®, National®, Sealed Power®, Axios® a další.

Po akvizici společnosti Federal-Mogul v říjnu roku 2018 se nyní očekává dokončení rozštěpení společnosti Tenneco na dvě nezávislé a veřejně obchodované společnosti ve druhé polovině roku 2019. Po rozštěpení se budou zbývající podniky společnosti Tenneco soustředit na technologii hnacích soustav a společnost si ponechá název Tenneco.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!