Katalog TEDGUM – Dobrý Katalog je základ

22. dubna 2019, 18:58

Práce automechanika je velmi často srovnávána s prací lékaře. Právě na určení správné diagnózy záleží, jestli bude nalezen pravý důvod závady. Rozsah znalostí dobrého mechanika nebo distributora musí být obrovský, avšak i tak není možné znát stavbu všech vozidel na trhu. Nalezení správných dílů může být obtížné, zejména když se s daným vozidlem setkáváte poprvé.

Katalog TEDGUM

Jako velmi užitečný se jeví katalog firmy TEDGUM, dostupný na webových stránkách:
www.tedgum.eu/katalog. V katalogu najdete schémata zavěšení a pohonných jednotek i relativně vzácných vozidel. Můžete zde najít schémata amerických, italských, švédských, japonských nebo korejských vozidel. Velké množství dat v katalogu se odráží v široké nabídce dostupných produktů.

Online katalog TEDGUM
možnost vyhledávání výrobků podle čísla OEM. široká nabídka dostupných produktů.

Samotný katalog nabízí také možnost vyhledávání výrobků podle čísla OEM. Použití katalogu nevyžaduje přihlášení, díky čemu ho mnoho prodejců pravidelně používá při své každodenní práci. Široká funkčnost se ukazuje jako velmi užitečná, protože klient není vždy schopen přesně popsat potřebný díl.

TEDGUM je polský výrobce gumových a gumokovových dílů. Produkty společnosti jsou: silentbloky zavěšení, horní uložení tlumičů a jeho části, stabilizační pouzdra, silentbloky motoru, podpěry kardanové hřídele a poloos, pružné spojky, palivové potrubí, manžety, podložky zdvihacích zařízení, jakož i dílenské nářadí. Společnost byla založena v roce 1993 a více než 80 % komponentů je vyráběno ve vlastní továrně. Firma neustále představuje nové, cenově dostupné produkty vysoké kvality, blížící se originálu.

TEDGUM neustále hledá nové distributory ke spolupráci. Stabilní pozice na polském trhu a pravidelné dotazy maloobchodních zákazníků z celého světa vedly k expanzi mimo domácí trh.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!