Stanadyne provedla akvizici Pure Power Technologies

14. května 2019, 15:57

Společnost Stanadyne LLC oznámila akvizici společnosti Pure Power Technologies, vývojáře a výrobce dieselových vstřikovacích systémů a turbodmychadel, se sídlem v Columbii, Jižní Karolíně. Produktová řada Stanadyne se tak rozšíří o výrobky značky Pure Power a posílí tak postavení společnosti na globálním trhu v segmentech OEM, OES a aftermarketu.

Stanadyne provedla akvizici Pure Power Technologies

Díky provozovnám Pure Power, vybavených nejmodernějšími technologiemi pro vývoj, design, testování a výrobu, společnost Stanadyne rozšíří svou širokou odbornost v oboru palivových systémů s vysoce kvalitní velkoobjemovou výrobou. Nové doplňkové produkty, obchodní know-how a vybavení umožní společnosti rozšíření sortimentu, a uspokojení širší zákaznické základny při zachování standardů kvality.

„Zkušenosti a odbornost spolu s velmi precizním zpracováním při výrobě a testování dieselových vstřikovacích systémů a turbodmychadel společnosti Pure Power je pro obohacení společnosti to pravé. Tato transakce nám poskytuje možnost zlepšit využívání našich špičkových technologií, obchodních procesů, posílí i naši přítomnost na globálním trhu,“ řekl David Galuska, generální ředitel Stanadyne.

K akvizici se vyjádřil také generální ředitel společnosti Pure Power, Jerry Sweetland.

„Spojení se společností Stanadyne nabízí pro Pure Power příležitost k růstu při zachování nejvyšší kvality, zákaznické podpory a hodnot, na kterých byla společnost od svého založení postavena. Společně máme management s letitými zkušenostmi z oboru a produkční tým, který se postará o budoucí růst nové entity.“

Distributorem značky Stanadyne v České republice je společnost T.A.D Praha.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!