TMD Friction získala cenu Temot

29. července 2019, 14:03

Požadavky nezávislého trhu s náhradními díly neustále rostou: lepší služby, vysoká kvalita produktů, spolehlivost dodávek, konkurenceschopné ceny atd. Tomuto tlaku je rovněž vystaven výrobce TMD Friction, který nyní získal ocenění Temot za vynikající práci v oblasti nezávislého trhu s náhradními díly.

Slavnostní předání cen se uskutečnilo během 25. výročí Temot International na výroční konferenci dodavatelů v Barceloně.

TMD Friction získala cenu Temot

Cenu předali: Fotios Katsardis, generální ředitel a prezident společnosti Temot International Autoparts GmbH, Thomas Kobudzinski, viceprezident společnosti Temot International Autoparts GmbH a Miloš Marjanovic, ředitel mezinárodních objednávek společnosti Temot International Autoparts GmbH.

Cenu převzdali: Robert Lightfoot, generální ředitel EMEA Sales ve společnosti TMD Friction a Jorg Schmuck, obchodní ředitel Central Europe ve společnosti TMD Friction.

Temot International je strategická organizace orientovaná na budoucnost trhu aftermarketu. Byla založena v roce 1994 a sídlí v Německu. V současné době má Temot 80 členů zastupujících 87 zemí z 5 kontinentů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!