Nové LED světlomety od Osram i pro vozy VW Golf VII a Ford Focus 3

7. srpna 2019, 11:00

Novými předními světlomety Osram LEDriving určenými pro vozy VW Golf VII a LEDriving Xenarc pro vozy Ford Focus 3 je možné nahradit původní halogenové nebo xenonové světlomety moderní LED technologií. Oba modely předních světlometů nabízí vyšší světelný výkon, atraktivní design a delší životnost.

Nové LED světlomety od Osram pro vozy VW Golf VII

Vylepšení je možné bez nutnosti dalších úprav vozidel, pouhou výměnou kus za kus. Na veletrhu Automechanika byly přední světlomety pro vozy VW Golf VII vyhlášeny za „Vítěze ceny za inovace“ („Winners of the Innovation Award”) v kategorii „Elektronika a systémy“.

Přední světlomety LEDriving pro vozy VW Golf VII

Kombinace FullLED potkávacích a dálkových světel, LED signálních světel, pozičních světel a dynamických LED ukazatelů směru nabízí řidičům vozů VW Golf VII až o 200 % více světla a až o 100 % více jasu než srovnatelné běžné výrobky. Světelný kužel dálkových světel osvětluje silnici až do vzdálenosti 200 metrů, což řidičům umožňuje dříve spatřit a případně reagovat na nebezpečí.

Teplota chromatičnosti světla předních světlometů s hodnotou až 6.000 K odpovídá téměř dennímu světlu. Zákazníci si mohou vybrat ze tří verzí: Black, Chrome a GTI. Každá z nich je v obvyklé vysoké jakosti značky Osram. Přední světlomety tvořené LED diodami jsou dostupné k osazení do modelů vozů VW Golf VII od 8/2012 do 2017, které byly opatřeny předními světlomety OEM halogen nebo OEM xenon s halogenovými signálními světly.

Nové LED světlomety od Osram pro vozy Ford Focus 3

Lepší viditelnost pro vozy Ford Focus 3

Nové přední světlomety LEDriving Xenarc s xenonovými potkávacími a dálkovými světly Osram D8S, LED signálními světly, pozičními světly a dynamickými/statickým LED ukazateli směru, lze instalovat na jakýkoli model vozu Ford Focus MK 3 od 2010 do 11/2014 s původními halogenovými předními světlomety.

Dálková světla osvětlují cestu až do vzdálenosti 180 metrů před vozem světlem, které je až o 70 procent jasnější. Teplota chromatičnosti světla u světlometů Osram XENARC ORIGINAL D8S je až 6.000 K, což znamená, že nabízí, v porovnání se srovnatelnými výrobky, až o 40 % bělejší světlo, které se více přibližuje dennímu světlu.

Nové modely předních světlometů mají bezpixelové provedení díky nejnovější technologii světlovodu. Jejich instalace do vozu je velmi jednoduchá pomocí systému „plug-and-play“. Nejsou zapotřebí žádné další úpravy na vozech nebo dodatečné součástky, jako systém pro vyrovnání předního světlometu či systém čištění předního světlometu. Nové výrobky LEDriving odpovídají současným předpisům ECE R6/R7/R48/R87/R98 a dodávány jsou s dvouletou zárukou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!