Spoléhejte na kvalitu nově vyráběných poloos SKF a neplaťte zálohy za vratné díly

30. září 2019, 12:00

Pokud kupujete poloosu SKF, kupujete novou, nikoliv repasovanou hnací hřídel, s předepsanými parametry OE. Jestliže zároveň věnujete dostatečnou pozornost opotřebení souvisejících dílů a prvků nápravy, zavěšení a řízení, budete odměněni dlouhou životností a bezpečnou a komfortní jízdou. I tyto zmíněné náhradní díly můžete nalézt v nabídce SKF.

Od kulových čepů, kompletních ramen, táhel řízení a stabilizátorů až po pružné členy nápravy a horních uložení tlumičů.

Sortiment SKF

U nových poloos SKF navíc nevracíte poloosy původní a neplatíte zálohy na vratný díl jako v případě repasovaných dílů. Tím je vyloučeno riziko, že za poloosu zaplatíte více než jste původně předpokládali (v případě, že původní poloosa nesplňuje kritéria pro vrácení zálohy). Správná analýza závad, výběr kvalitních dílů a jejich správná montáž má pouze jeden výsledek. Komfortní a bezpečnou jízdu. SKF do této rovnice nesporně patří.

Nabídka SKF s více jak 1.300 poloosami představuje jednu z nejširších nabídek na trhu.

Samozřejmostí je, že před uvedením na trh prochází díly vždy dlouhým vývojem s využitím nejnovějších technologií a odborných znalostí ze segmentu OE. Stejně tak mají za sebou náročné testování, aby byly splněny i ty nejpřísnější kvalitativní parametry/požadavky SKF.

Tak jak jste již zvyklí, v balení SKF opět naleznete díly včetně kompletního příslušenství, tak aby byla vždy zajištěna správná a rychlá montáž. Samozřejmostí je i zajištění technické podpory a školení.

SKF Motorsport

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!