KYB Europe představuje nové funkce v aplikaci KYB Suspension Solutions

21. října 2019, 14:10

KYB představuje novou verzi své populární mobilní aplikace Suspension Solutions. Aplikace nyní poskytne podrobné technické poradenství ohledně výměny komponentů závěsu kola, a to zcela zdarma.

Aplikace KYB Suspension SolutionsMechanik může buď zadat značku a model vozidla, číslo VIN nebo rovnou zadat registrační značku vozidla (v současné době je k dispozici pouze v některých zemích) a zobrazí se požadovaná čísla dílů KYB a podrobný technický bulletin pro danou výměnu. Bulletin obsahuje ilustrovaného průvodce krok za krokem pro danou práci a také ukáže potřebné technické vybavení (např. příslušný utahovací moment) a odhadovaný čas výměny. Pokud je pro tento odkaz k dispozici KYB montážní video, bude rovněž k dispozici.

„Tušili jsme, že tato funkce je dalším vývojovým krokem pro naši KYB aplikaci,“ vysvětluje Jordan Day, marketingový manažer společnosti KYB Europe Aftermarket. „Aplikace je nyní účinným pomocníkem při všech činnostech. Při výměně komponentů závěsu kola zejména každý uvítá pomoc při výběru vhodných dílů nprodané vozidlo. Jsme velmi spokojeni s touto novou funkcí a věříme, že to pomůže zákazníkům KYB v celé Evropě.“

Tato nejnovější funkce je odpovědí na další zákaznický průzkum mezi evropskými automechaniky a také rozhovory s oddělením pro řízení produktů KYB Europe. Zvýraznění požadovaných nástrojů pro výměnu umožní mechanikovi se správně připravit se na práci a požadované nastavení utahovacího momentu sníží riziko poškození komponentů. Zahrnutí přibližného času výměny jistě pomůže při plánování zakázek na dílně.

KYB aplikace je určena nejen pro autoservisy, ale i pro prodejce náhradních dílů. V současné době byla stažena více než 7.000 krát v celé Evropě. Aplikace má dvě zcela originální části, které obsahují nové montážní pokyny. První část umožňuje technikovi navrhnout vhodnou opravu. Technik pomocí návodu vyhodnotí vozidlo díky několika příznakům poškození a pomocí přiložené fotky reálného stavu vytvoří záznam, který pak pošle s textem zákazníkovi.

Součástí této zprávy-reportu je také telefonní číslo na dílnu a zákazník se pak snadno objedná na výměnu, popřípadě si sjedná náhradní vozidlo. Druhá funkce umožňuje technikovi pořizovat fotografie „před a po“ provedené práci. Zákazník dostane informaci ohledně provedené opravy. To vše zcela zdarma.

Aplikace KYB Suspension Solutions je zcela zdarma ke stažení a je k dispozici ve 20 evropských jazycích a plně uživatelsky přizpůsobitelná, takže všechny zprávy, které jsou rozeslány, obsahují název vaší dílny, kontaktní číslo a logo. Pro ty, kteří si již aplikaci stáhli ji lze jednoduše aktualizovat a tím pádem přidat nové montážní instrukce funkce. Aplikace, je dnes k dispozici z App Store a Google Play.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!