NSK: Nový online katalog náhradních dílů pro automobilový průmysl

29. června 2020, 16:39

Společnost NSK uvedla nový online katalog produktů, který zahrnuje její nabídku sad ložisek nábojů kol pro trh s automobilovými náhradními díly (AAM). Všichni distributoři, velkoobchodníci i majitelé autoopraven tak mají k dispozici celou řadu sad NSK ProKIT. Vyhledávání a výběr těch správných sad ložisek nábojů kol tudíž už ani nemůže být jednodušší.

NSK online katalog

Balíčky ProKIT pro AAM obsahují jen 100% originální ložiska a jsou testována a schválena OEM. Nabídka ProKIT navíc obsahuje všechny komponenty potřebné pro montáž ložisek, včetně pojistných kroužků, těsnění a upevňovacích šroubů.

Nový online katalog NSK se vyznačuje obsáhlou kolekcí řešení ProKIT, které jsou uspořádány podle referencí originálních výrobců pro osobní a nákladní automobily a podle náprav. Návštěvníci stránky jednoduše na zadají výrobce vozidla a jeho typ a získají seznam dostupných balíčků ProKIT. Nový katalog obsahuje průběžně doplňovaný sortiment ProKIT, který nyní pokrývá téměř všechny výrobce v Evropě. Pro ty, kdo si přejí pracovat s detailnějšími filtry, je dostupné také pokročilé vyhledávání a nástroje.

Funkce stránky zahrnují možnost vytvářet seznamy požadovaných položek a porovnání, vybírat preferované výrobce a stahovat katalogové listy výrobků. Každý katalogový list ProKIT obsahuje přesné specifikace vybraných ložisek nábojů kol, včetně výrobce vozidla, modelu, roku výroby a referencí originálních výrobců. Katalogové listy jsou ve formátu PDF vhodném pro zobrazení na stolním počítači i na mobilních zařízeních.

Jsou k dispozici v deseti různých jazycích: anglicky, německy, španělsky, francouzsky, italsky, polsky, portugalsky, turecky, rusky a japonsky.

Distributoři NSK, velkoobchodníci i majitelé servisů, potřebují-li další podporu, mohou prostřednictvím stránky přímo kontaktovat výrobce.

Nový online katalog je dostupný zde.

Nový online katalog NSK pro trh s automobilovými náhradními díly obsahuje kompletní nabídku sad ložisek kol řady ProKIT.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!