Ochranný štít proti rozstřikování u brzdových kotoučů od Herth+Buss

11. září 2020, 7:37

Je obecně známou skutečností, že brzdové kotouče a brzdové destičky je nutné pravidelně vyměňovat v závislosti na opotřebení, a že testeři TÜV zkoumají funkčnost brzdového systému. Herth+Buss nyní nabízí ochranné štíty proti rozstřikování u brzdových kotoučů.

Ochranný štít proti rozstřikování u brzdových kotoučů od Herth+BussOchranný štít proti rozstřikování u brzdových kotoučů od Herth+Buss

Menší důraz se často klade na ochranné štíty proti rozstřikování připevněné za brzdovými kotouči. Chrání komponenty odpružení a brzdy před vlhkostí, nečistotami, teplem a jinými částicemi, které se během jízdy objevují, například prachem z brzd. Používají se také k ochraně senzorů ESP.

Pokud jsou ochranné panely na vozidle ve špatném stavu, například jsou-li silně ovlivněny rzí, je možné to vidět při kontrole. Nejde ale o významnou vadu.

Na druhou stranu získala firma Herth+Buss informaci, že majitelé vozidel v Rakousku to musí vzít na vědomí, protože tato skutečnost může být někdy přísně pokutována při kontrole tamních vozidel.

Specialista na náhradní díly Herth+Buss nyní nabízí ochranné panely proti rozstřikování u brzdových kotoučů řady Jakoparts. Další informace a náhradní díly vhodné pro konkrétní vozidla najdete v online katalogu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!