Nová řada TOTAL QUARTZ XTRA: Maziva určená pro motory nové generace

2. října 2020, 11:16

Po uvedení nového balení Total Lubrifiants ve zcela novém designu získává také jejich obsah vlastní upgrade. Total Lubricants přichází s novými recepturami maziv pro motory, které byly dále upraveny a vylepšeny pro nejnovější vozidla.

TOTAL QUARTZ XTRANa automobilovém trhu roste počet elektromobilů, od mild-hybridů (48 V) přes klasické, až po plug-in hybridy. Vedle toho nejnovější spalovací motory využívají nové technologie vstřikování a filtrace. Motory mají menší rozměry, což vytváří extrémnější provozní podmínky. Uvnitř motoru se ztrácí energie třením pohyblivých částí a omezení této ztráty energie šetří palivo a snižuje emise.

Total Lubrifiants proto přichází s novou řadou maziv TOTAL QUARTZ XTRA. Je vyrobená z pokročilých syntetických látek, optimalizuje výkon motoru a chrání mechanické součástky za účelem prodloužení jejich životnosti.

Úspora paliva díky technologii Eco-Science

Nízká viskozita (0w-20 a 0w-16) nové řady snižuje tření uvnitř motoru. Výsledkem je, že použití oleje TOTAL QUARTZ XTRA generuje úsporu paliva až o 4 %, což zajišťuje technologie Eco-Science. Antioxidační přísady v produktu umožňují molekulám maziva udržet si svou výkonnost a odolnost.

Nová řada je k dispozici pro všechny typy motorů: TOTAL QUARTZ 9000 XTRA pro vozidla bez filtru pevných částic a TOTAL QUARTZ INEO XTRA pro vozidla s filtrem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!