BorgWarner dokončuje akvizici společnosti Delphi Technologies

5. října 2020, 19:51

Společnost BorgWarner 2. října 2020 oznámila, že dokončila akvizici společnosti Delphi Technologies. Očekává se, že sloučením obou společností posílí BorgWarner svou nabídku produktů v oblasti elektroniky a stane se tak lídrem v oblasti elektrifikovaných pohonných systémů.

„S potěšením oznamujeme dokončení akvizice společnosti Delphi Technologies,“ řekl Frédéric Lissalde, prezident a generální ředitel BorgWarner. „Tato kombinace poskytne společnosti BorgWarner lepší pozici díky rozšíření špičkových produktů hnacího ústrojí a systémů pro spalovací, hybridní a elektrická vozidla. Očekáváme, že to posílí i naše podnikání v oblasti užitkových vozidel a aftermarketu.

V týmu BorgWarner vítáme kolegy z Delphi Technologies z celého světa a jsme nadšení z příležitostí, které nyní máme v oblasti elektrifikace. Jsem hrdý na naše lidi, kteří přispěli k růstu společnosti, včetně našich týmů pro plánování integrace, kteří tuto úlohu zvládali i v době pandemie a položili pevný základ pro bezproblémové spojení. Pevně ​​věřím, že využijeme všechny výhody, které spojení nabízí pro naše akcionáře, zákazníky a dodavatele.“

Loga BorgWarner a Delphi Technologies

Důležité strategické a finanční výhody

Očekává se, že sloučení společností BorgWarner a Delphi Technologies přinese:

  • vylepšené produkty a nové možnosti společnosti BorgWarner v oblasti elektroniky a výkonové elektroniky. Delphi Technologies nabízí špičkové technologie v oblasti výkonové elektroniky a disponuje zavedenou výrobní, zásobovací a zákaznickou základnou. Spojení nabídne zákazníkům řadu integrovaných i samostatných produktů výkonové elektroniky (včetně vysokonapěťových střídačů, palubních nabíječek a systémů pro správu baterií) a funkcí (včetně softwaru, systémové integrace a tepelného managementu).
  • posílení aktivity společnosti BorgWarner na trhu užitkových vozidel a aftermarketu. Rozsáhlé produktové portfolio společnosti Delphi Technologies v oblasti spalovacích motorů doplňuje inovativní portfolio společnosti BorgWarner, které se zaměřuje na čisté technologie zvyšující účinnost a výkon moderních spalovacích vozidel. Doplnění o výsledky práce Delphi Technologies v odvětví užitkových vozidel a náhradních dílů poskytuje lepší rovnováhu mezi osobními vozidly, užitkovými vozy a aftermarketem.

Zákazníci aftermarketu po celém světě budou i nadále těžit z rozsáhlé nabídky náhradních dílů v OE kvalitě, služeb, diagnostických přístrojů a testovacích zařízení od společností BorgWarner a Delphi Technologies. I jako brand společnosti BorgWarner si společnost Delphi Technologies Aftermarket udrží svou identitu a zákazníci po celém světě se budou moci spolehnout na své kontakty pro prodej a zákaznický servis.

Transakce bude dokončena po schválení akcionáři Delphi Technologies, požadovaných regulačních schválení, splnění určitých dluhových podmínek Delphi Technologies a splnění nebo zřeknutí se podmínek k ukončení. Po ukončení této transakce již nebudou běžné akcie společnosti Delphi Technologies obchodovány na newyorské burze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!