VALEO: Nové katalogy a novinky v nabídce stěračů SWF

16. listopadu 2020, 10:26

Společnost Valeo vydala aktualizované katalogy stěračů SWF. Nové publikace obsahují mnoho nových produktů pro nákladní i osobní automobily.

Stěrače Valeo

Vybrané novinky z nabídky

Značka stěračů SWF je určena zákazníkům, kteří hledají produkt nejvyšší kvality. Je to proto, že SWF nabízí stejnou kvalitu jako továrně namontovaný výrobek.

Mezi novinkami pro osobní automobily stojí za to věnovat pozornost zejména produktům určeným pro takové vozy, jako jsou Renault Clio V, Renault Captur II, Nissan Juke, Citroen C4 Cactus nebo BMW X7.

Mezi novinkami pro nákladní automobily a autobusy najdeme mimo jiné ramínkové stěrače pro Mercedes Benz Actros model 2018 a Scania R model 2016 a také stěrače s technologií Aquablade pro autobusy Mercedes Benz Citaro nebo autokary Setra.

Stojí za připomenutí, že AquaBlade™ je technologie patentovaná společností Valeo, kde jsou trysky ostřikovače zabudovány přímo do lišty stěrače. Toto řešení přispívá ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, zejména v obtížných povětrnostních podmínkách.

Katalog SWF 2020-2021 - osobní automobily                   Katalog SWF 2020-2021 - nákladní automobily

Katalogy ke stažení

Katalog SWF 2020-2021 s nabídkou stěračů pro osobní automobily má 199 stránek a lze jej stáhnout na této adrese.

Katalog SWF 2020-2021 pro nákladní automobily a autobusy má 46 stránek a můžete si jej stáhnout zde.

Kompletní nabídku, aktuální novinky a technické informace společnosti VALEO si můžete prohlédnout na stránkách Valeo.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!