Rozšířená nabídka profesionálních sad PRO Kits od Continental

9. prosince 2020, 8:22

Novinkou v sortimentu firmy Continental jsou vodní čerpadla PRO Kits pro motory 1.6 a 2.0 TDI z koncernu Volkswagen. Ty vedle vodního čerpadla, ozubeného řemene, napínací a vodicí kladky a drobných dílů obsahují zároveň také řemen pro olejové čerpadlo.

PRO Kits od Continental

Během životnosti těchto vozidel může kvůli vysokému jízdnímu výkonu dojít i na druhou výměnu ozubeného řemenu. Nejpozději v ten moment by se měl vyměnit i řemen olejového čerpadla. A právě na to mají nyní montéři se sadami PRO Kits okamžitě všechny potřebné díly po ruce.

Řemen olejového čerpadla by se měl vyměnit zásadně pokaždé. Výměna ozubeného řemenu je poměrně drahá oprava, a proto je efektivnější a bezpečnější takovéto drobnější a tak jako tak již demontované díly podléhající opotřebení vyměnit při jednom. Sady PRO Kits jsou k tomu uzpůsobené.

Sortiment firmy Continental aktuálně zahrnuje celkem 42 takovýchto sad pro regulační pohon.

„Nabídku neustále rozšiřujeme a vítáme podněty od servisů, po jakých typech motorů a kombinací je největší poptávka,“ říká Adrian Rothschild, vedoucí produktového managementu EMEA u Continental Power Transmission Group.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!