Zabezpečená komunikace vozidel – nyní žádný problém

3. května 2021, 16:11

Zabezpečená komunikace vozidel je v současné době velmi aktuální téma, které Hella Gutmann Solution řeší unikátním způsobem.

Zabezpečená komunikace vozidel – co si pod tím představit?

Jedná se o omezení dostupných funkcí pro údržbu a servis vozidel, kde je komunikace s vozidlem omezena pouze na čtení dat nebo dokonce jen na VIN vozidla a nezbytné emisní informace. Veškeré další funkce jsou aktivní až po registraci na portále výrobce.

HELLA GUTMANN SOLUTION přináší unikátní řešení, které otevírá možnosti diagnostiky vozidel s zabezpečenou komunikací, bez nutné a místy komplikované registrace u jednotlivých výrobců.

Celou registraci HELLA zjednodušila do 3 kroků – ověření emailu, ověření totožnosti dokladem a ověření obličeje. Přímo u Vás v dílně, v rozhraní diagnostiky s použitím telefonu s IOS nebo Android.

Za necelou čtvrthodinku je registrace hotová a díky unikátnímu řešení lze okamžitě provádět servisní a diagnostické kroky nejen na koncernu FCA, ale také Mercedes, Kia/Hyundai a do budoucna i dalších automobilkách, které toto omezení komunikace již aktivně implementují.

To vše bez složitých registrací, zadávání čísel karet a podobně.

Jak je u HELLY zvykem, prostě jednoduše.

Pro více informací kontaktujte velkoobchodní partnery Hella Gutmann Solutions.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!