European Aerosols – nové jméno výrobce sprejů

22. prosince 2021, 13:22

Společnost MOTIP DUPLI GROUP se sídlem v nizozemském Wolvega se v listopadu 2021 přejmenovala na European Aerosols. Její obchodní značky ale zůstávají. Nový název společnosti byl zvolen s cílem podpořit růst na evropském trhu.

European Aerosols

„Rozhodli jsme se změnit název, abychom vytvořili větší odstup mezi jednotlivými obchodními značkami a názvem společnosti. Pod názvem European Aerosols chceme posílit svou pozici na trhu a vyrábět odpovědným a udržitelným způsobem ještě více sprejů,“ říká Marck Hiemstra, CEO European Aerosols BV s tím, že nyní nastal čas, aby skupina osamostatnila názvy MOTIP a DUPLI-COLOR a mohla je lépe rozvíjet jako jednotlivé produktové značky a silněji je propagovat na trhu.

Nové logo společnosti je poměrně jednoduché, když využívá moderní grafiku vycházející z malých písmen e-a, tedy European Aerosols. Pokud se ale logo otočí o čtvrt otáčky, zviditelní se obrysy spreje. Jednotlivé obchodní značky společnosti – Motip, Dupli-Color, Presto, PlastiKote, ColorMatic a ColorMark – zůstávají zachovány ve svých tradičním podobách. Každá značka má svůj vlastní
výrobní program a jedinečné produkty.

Kromě vlastních značek přitom European Aerosols vyrábí také pro soukromé značky.

V sortimentu SAG CZ najdete zejména technické spreje a automobilové barvy značky MOTIP, produktovou řadu PRESTO pro opravy a čištění automobilů, ochranu karoserie a také komplexní lakovací systém ColorMatic Professional.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!