The Bright Side Of Light: AIC Germany svítí v originální kvalitě

28. února 2022, 14:16

Tmavé roční období má obvykle vliv nejen na mysl, ale může se také rychle stát nebezpečným, pokud osvětlení vozu přestane poskytovat správné světlo nebo dokonce selže. Na aftermarketu zatím téměř neexistují náhrady za kvalitní světelnou výbavu.

Společnost AIC Germany, specialista na náhradní díly z Hamburku, to chce změnit a nyní nabízí velký výběr náhradních dílů osvětlení v originální kvalitě, které odpovídají současnému trhu.  Zejména pokud jde o komponenty důležité z hlediska bezpečnosti, na kvalitě by se nemělo šetřit. Závady na systému osvětlení také automaticky vedou k tomu, že vozidlo neprojde při technické kontrole.

K dispozici je široká škála světelných zdrojů, jako jsou blinkry, zadní světla, osvětlení registrační značky, odrazky a mnoho dalších. Na trhu je velký výběr. Náhradní díly v kvalitě OE však nabízí pouze společnost AIC. Elektronické součásti jsou obzvláště náchylné k poškození nárazem, opotřebením a korozí. Koneckonců kromě tmy existují i další přírodní vlivy, jako je déšť nebo mlha, které mohou řidiči bránit ve výhledu. Plně funkční potkávací nebo zadní mlhové světlo není zrovna postradatelné.

Světla AIC Germany

Z těchto důvodů se společnost AIC rozhodla rozšířit svůj sortiment a pomoci servisům získat na aftermarketu kvalitní díly a široký sortiment světel pro vozidla v kvalitě OE za příznivé ceny.

U AIC Germany v současné době najdete celkem 265 náhradních dílů osvětlení v originální kvalitě pro širokou škálu vozidel. Další budou následovat v blízké budoucnosti. Stačí nahlédnout do katalogu náhradních dílů nebo se zeptat svého osvědčeného distributora.

Přečkejte zbytek zimy bezpečně a v dobré kondici.

Více informací naleznete na stránkách AIC Germany.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!