MS Motorservice: Nové samostatně měnitelné snímače tlaku paliva

1. dubna 2022, 11:55

Společnost MS Motorservice International GmbH dále výrazně rozšiřuje svůj výrobní program v oblasti senzoriky. Po rozsáhlém rozšíření v oblasti senzoriky spalin nyní specialista na výrobu náhradních dílů dodává na trh s autopříslušenstvím 13 snímačů tlaku paliva (snímače tlaku rail). Aktuálně dostupné výrobky pokrývají celosvětový vozový park čítající více než 50 milionů vozidel a další rozšíření portfolia se plánuje.

Mnoho prodejců nabízí rozdělovací trubky (rail) pouze kompletně včetně všech přídavných konstrukčních dílů. Společnost Motorservice však nabízí vlastní snímač tlaku jako samostatný náhradní díl. Vyměnit se tak musí jen skutečně defektní konstrukční díl, což je výrazně ekologičtější a šetří náklady.

OE kvalita

Kromě toho tyto snímače zaujmou svou mimořádnou kvalitou. Jako prodejní organizace pro aktivity na trhu s autopříslušenstvím společnosti Rheinmetall odebírá společnost Motorservice velkou část své nabídky přímo z vlastního koncernu, ke kterému patří mimo jiné dceřiné společnost Pierburg. Díky tomu má celosvětově působící specialista na výrobu náhradních dílů k dispozici know-how a vysoké standardy kvality velkého mezinárodního dodavatele dílů pro automobily.

Funkce

Snímač tlaku paliva/tlaku rail je namontován na rozdělovací trubce. Zde měří tlak paliva a slouží jako snímač pro regulaci tlaku a vyměřování množství. Řídicí jednotka motoru napájí snímač napájecím napětím 5 V. Dalšími přípojkami je pak kostra a výstup signálu.
Tlak paliva se dostává otvorem ve snímači k membráně s prvkem snímače. Deformace membrány se prostřednictvím prvku snímače přemění na elektrické napětí a vydá k řídicí jednotce. Signál napětí stoupá lineárně s rostoucím tlakem. Pokud řídicí jednotka rozpozná na snímači závadu, vydá náhradní hodnotu a omezí vstřikované množství a také tlak paliva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!