KYB nový katalog 2022

1. srpna 2022, 11:32

Firma KYB představila nejnovější evropské katalogy pro tlumiče a vinuté pružiny – kompletní sortiment KYB a také podrobnosti o všech nových aplikacích pro rok 2022. Katalogy jsou ve formátu PDF a jsou k dispozici ke stažení na webu KYB Europe v několika evropských jazycích.

KYB katalog

Nové katalogy obsahují více než 250 nových tlumičů a téměř 600 nových čísel dílů vinutých pružin, které zahrnují aplikace pro osobní a lehká užitková vozidla (LCV). Zahrnuty jsou také aplikace pro montážní sady, stejně jako zcela nové aplikace ochranných sad. Všechny nové přírůstky dohromady poskytují pokrytí pro desítky milionů vozidel v celé Evropě.

Nejaktuálnější nabídka sortimentu od KYB je vždy k dispozici online prostřednictvím TecDocu. Tento elektronický katalog je k dispozici v zóně podpory na stránkách firmy.

Online katalog také obsahuje odkazy na montážní videa a nabízí obrázky v 360° pro tlumiče. Tyto obrázky lze přiblížit a otočit, aby to zákazníkovi pomohlo vybrat správné číslo dílu hned napoprvé, čímž se eliminuje možnost vybrání špatného dílu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!