LIQUI MOLY představí na veletrhu Automechanika Frankfurt svůj sortiment

2. srpna 2022, 12:30

Portfolio Liqui Moly zahrnuje více než 4000 položek od motorových olejů a aditiv až po servisní produkty a přípravky pro péči o vozidla. Německá společnost ukáže ve Frankfurtu svůj kompletní sortiment.

Německý specialista na maziva bude svůj sortiment prezentovat na největší oborové akci na světě ve dnech 13. až 17. září v hale 9.1. Na ploše více než 450 metrů čtverečních se hlavní pozornost soustřeďuje především na výrobky a služby pro dílny a zákazníky z komerčního sektoru.

Kromě své hlavní činnosti představí společnost návštěvníkům také své sofistikované přístroje a koncepty, které umožňují obchodním partnerům nabízet svým zákazníkům kompletní servis.

Představena bude například jednotka pro automatické proplachování převodovky Gear Tronic III nebo JetClean Tronic II pro čištění palivového a sacího systému, jejichž prostřednictvím mohou servisy nabídnout svým zákazníkům cennou a vyhledávanou doplňkovou službu. Výrobce maziv také objasní své nejnovější vývoje v oblasti motorových olejů, pokud jde o nízkoviskózní oleje, a význam moderních aditiv pro životnost a účinnost současných motorů – osobních automobilů, užitkových vozidel, motocyklů nebo lodí.

Společnost má také co nabídnout v oblasti péče o vozidla, včetně inovací, jako je například lak Detailer. Dodavatel ze Švábska ukáže na veletrhu také Tornador Gun, speciální čisticí pistoli na stlačený vzduch pro profesionální čištění vnitřního prostoru.

Údržba a péče o všechny typy vozidel zahrnuje nejen čištění všech dílů, ale také opravy. LIQUI MOLY nabízí různé kompletní služby pro obchodní zákazníky i v této oblasti. Společnost mimo jiné představí svůj koncept oprav a výměny skel.

Pro konzultace budou odborným návštěvníkům veletrhu k dispozici kompetentní partneři ze všech příslušných odborných oblastí až po management.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!