Nový motorový olej TOP TEC 4200 5W-30 NEW GENERATION v nabídce Liqui Moly

24. listopadu 2022, 8:33

Firma Liqui Moly zařadila do nabídky motorový olej TOP TEC 4200 5W-30 NEW GENERATION v balení 4 L (3715).

Jde o motorový olej na bázi syntetické technologie. Zajišťuje vynikající čistotu v motoru a překračuje nejpřísnější testovací požadavky známých výrobců vozidel. Snižuje tvorbu rušivých usazenin v benzinových a dieselových motorech s přímým vstřikováním (FSI, TDI, Common Rail atd.) a udržuje nízkou spotřebu oleje. Zajišťuje funkčnost filtru pevných částic (DPF) a zaručuje tak jeho maximální životnost. Speciálně vhodný pro vozidla s extrémně dlouhými lhůtami výměny oleje (WIV apod.).

motorový olej TOP TEC 4200 5W-30 NEW GENERATION Je vhodný pro benzinové a dieselové motory, které splňují požadavky emisních norem Euro 4, Euro 5 a Euro 6 (včetně technologií FSI, Common Rail, a čerpadlo-tryska). Obzvláště je vhodný pro vozidla s pohonem na plynná paliva (CNG/LPG) a pro dieselová vozidla s filtry pevných částic (DPF). Je vhodný i pro motory s dodatečně namontovanými filtry pevných částic. Výjimkou jsou motory TDI R5 a V10 vyrobené před datem 06/2006.

Olej byl testovaný v motorech přeplňovaných turbodmychadly a vybavenými katalyzátory výfukových plynů. Univerzálně použitý motorový olej pro nejnovější technologie motorů od Audi, BMW, Mercedes-Benz a skupiny VW.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!