The Proof of Perfect Fit: Proč je Blue Print ideální značkou pro asijské výrobce?

24. února 2023, 10:27

Ať už hledáte vodní čerpadlo pro Great Wall Hover nebo brzdové destičky pro Isuzu Bighorn, můžete se spolehnout na to, že vám společnost Blue Print pomůže najít to, co hledáte. Značka, která je součástí bilstein group, je specialistou na náhradní díly pro asijská vozidla na aftermarketu a poskytuje řešení pro více než 20 asijských výrobců vozidel – s více než 160 typy výrobků a více než 24.000 náhradními díly v nabídce.

Od vozů SUV, jako je Hyundai Tuscon a Kia Sportage, až po sportovní sedany, jako je Mitsubishi Lancer Evolution a Subaru Impreza, je společnost Blue Print tou správnou volbou pro řešení všech požadavků týkajících se asijských vozidel – od brzdových destiček až po rozvodové řemeny a vše mezi tím. 

Speciální logo s výjimečným významem 

Otisk palce v logu je naším symbolem preciznosti, jedinečnosti a kvality. Když dosáhneme dokonalosti, rádi zanecháme svou stopu – a otisk palce je pro Blue Print způsob, jak to vyjádřit: #theproofofperfectfit 

Blue Print: The proof of perfect fit

Kdykoli uvidíte otisk palce společnosti Blue Print, považujte to za naši značku potvrzující kvalitu. Od roku 1994 platí, že znak použijeme v případě, kdy je dosaženo dokonalosti; teprve tehdy je výrobek připraven k uvedení na trh. Důkazem toho je, že naše výrobky vždy dokonale pasují – ať už se jedná o díl pro asijská vozidla nebo o součástku z naší rozšířené nabídky pro všechny značky aut v oblasti filtrace nebo brzdových a spojkových dílů. Díky kvalitě, která vždy odpovídá OE, se můžete na Blue Print spolehnout. 

Velký důraz na asijská vozidla 

Rychle se rozšiřující sortiment výrobků Blue Print, které odpovídají specifikacím OE, a jistota, že výrobky pasují hned na poprvé – Right First Time® – garantovaná tříletou zárukou výrobce – dělají ze značky Blue Print specialistu na náhradní díly pro asijská vozidla. 

Testování, vzorkování & Kontrola 

Vlastní zkušební laboratoře skupiny bilstein jsou vybaveny zařízeními, jako jsou 3D přesná měřicí ramena, spektrální analyzátory a mikrotvrdoměry. S využitím naší rozsáhlé databáze vzorků OE jsme pak schopni testovat náš výrobek přímo vůči OE ekvivalentu. 

Specializovaný tým inženýrů každoročně provede tisíce srovnávacích testů dílů a odmítne vzorky výrobků, pokud nesplňují přesné specifikace značky Blue Print. 

Všichni výrobní partneři společnosti Blue Print jsou kontrolováni plně kvalifikovanými auditory. To má zajistit a ověřit, že jsou dodržovány příslušné výrobní normy a procesy ISO. 

Blue Print: The proof of perfect fit

Right First Time® 

Tvrzení značky Blue Print vyjadřuje kvalitu a přesnost, na které se uživatelé Blue Print po celém světě spoléhají od jejího uvedení na trh v roce 1994. S Blue Print to bude vždy Right First Time® – rozsáhlé testování k dosažení specifikace OE znamená vždy perfektní montáž. 

Objevte kompletní nabídku online na www.blue-print.com.

Online brožura 

Společnost Blue Print vytvořila brožuru, která ukazuje výběr produktů pro některá z nejdůležitějších a nejznámějších asijských vozidel. Prohlédněte si ji ve formátu PDF nebo navštivte blue-print.com. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!